Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Riscul la care îşi supun copiii părinţii stresaţi

Publicat:

Stilul de viata haotic al adultilor influenteaza negativ inclusiv greutatea micutilor, care ajung sa infulece mancare semipreparata si sa-si cumpere produse de tip fast-food cu banii de buzunar, dupa exemplul preluat din familie.

Potrivit teoriilor expuse de o echipa de cercetatori canadieni si publicate in paginile „ de Obezitate“, parintii stresati au tendinta sa cumpere mai mult gustari nesanatoase decat adultii care au o viata mai putin haotica. 

Copilaria este perioada in care deprindem anumite obiceiurile alimentare si invatam sa facem fata tulburarilor…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salveaza o inima! Andrei iși traiește copilaria in scaunul cu rotile. Drumul spre vindecare costa 35.000 de euro

11:01, 10.06.2024 - Andrei a fost condamnat inca de la naștere la o viața in scaunul cu rotile. S-a nascut prematur și a suferit mai multe complicații care i-au pus viața in pericol la doar cateva zile de la naștere. 

Poliția, chemata la o școala din Constanța: un elev de clasa a treia iși bate și injura colegii și invațatoarea

23:57, 05.06.2024 - Potrivit presei ,elevul o injura frecvent chiar și pe invațatoarea sa, iar situația s-a agravat, cu timpul. Astfel, parinții copiilor care invața in clasa a III-a cu elevul-problema au refuzat sa-și mai lase copiii la școala. Aceștia arata ca, tot mai des, copiii lor ajung acasa cu urme de lovituri…

Idei de activitați pentru 1 Iunie 2024. Ce pot face copiii și parinții de Ziua Copilului

19:10, 29.05.2024 - Pe 1 iunie are loc Ziua Copilului, iar parinții le pot pregati micuților o mulțime de metode pentru o le crea o zi memorabila. Urmatoarele ide de activitați oferite de redacția Spynews.ro te vor inspira in acest sens!

Profesoara care preda lecții de viața prin muzica. Elevii ei sunt evaluați in stilul Vocea Romaniei

23:25, 28.05.2024 - Antoaneta Luchian iși provoaca elevii sa iși depașeasca limitele la ora de muzica, dar și la clubul de dezbateri pe care l-a creat, iar rezultatele sunt extraordinare. Copiii invața sa cante la un instrument, dar și cu vocea, iși depașesc frica de a vorbi in public și iși expun cu claritate ideile.

Stilul de viața poate reduce cu 62% riscul genetic de boli grave

22:50, 03.05.2024 - Riscul genetic de boli grave, chiar de moarte timpurie poate fi redus cu aproximativ 62% printr-un stil de viața sanatos, transmite dr. Xue Li, decanul Școlii de Sanatate Publica din cadrul Universitații Zhejian din China, transmite CNN. Multe studii au evidențiat legatura dintre un stil de viața sanatoasa…

#StareaEducației: (INTERVIU) Lia Stoica, specialist in pedagogie preșcolara: “De la doi ani, copiii au nevoie de socializare, iar intre pedagog și copil trebuie sa existe o relație de incredere. Noi, adulții din viața copiilor, suntem stancile lor.”

09:05, 02.05.2024 - “Investiția in educație timpurie este una dintre cele mai importante investiții pe care o societate le poate face”, spunea James Hackman, profesor de economie și laureat al Premiului Nobel. Invațarea timpurie se refera la procesul de acumulare de cunoștințe și dezvoltare care are loc in primii ani de…

Ce meserie au parinții iubitului Andreei Balan

00:25, 29.04.2024 - Ce meserie au parinții iubitului Andreei Balan Andreea Balan este mai fericita ca niciodata de cand in viața ei a aparut Victor Cornea. Cei doi sunt sunt extrem de indragostiți, iar asta se vede cu ochiul liber din pozele in care apar impreuna. Sportivul s-a integrat perfect in familia Andreei și se…

Cazurile de cancer la adultii tineri se inmulțesc. „Dieta noastra, stilul de viața și factorii de mediu s-au schimbat”

12:25, 02.04.2024 - In timp ce numarul deceselor cauzate de cancer continua sa scada, persoanele mai tinere, inclusiv cele care par sanatoase și in forma, sufera din ce in ce mai mult de cancere care erau rezervate grupurilor de varsta mai inaintata.


Ce parere ai despre aceasta stire?