Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Riscul ca podul suspendat Tulcea-Brăila să devină muzeu după inaugurare din cauza drumurilor de legătură

Publicat:

Decembrie 2022 este termenul pana la care podul suspendat Tulcea - Braila, o investitie de doua miliarde de lei, trebuie finalizat. Daca lucrarile au fost executate in proportie de 80%, nu acelasi lucru se poate spune despre drumurile de legatura din jurul sau.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Croaziere de agrement pe Dunare: turiștii pot admira Insula Cailor și podul suspendat de la Braila VIDEO

10:40, 05.05.2024 - Paște inedit pe Dunare. Din Portul Galați, sunt croaziere de agrement cu nava de pasageri „Camelia”, construita recent de Consiliul Județean cu fonduri UE. Pe parcursul zilei, vasul va face trei curse și va plimba turiștii pana la podul peste Dunare și Insula Cailor

Presedintele turc afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

20:35, 03.05.2024 -  Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.  

Bolnavii care pot ajunge la camera de garda din cauza prafului saharian: „Riscul creste cu 30% in urmatoarele cinci zile de la expunere”

18:25, 24.04.2024 - Managerul Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler, a avertizat ca praful saharian prezinta riscuri suplimentare pentru persoanele afectate de afecțiuni respiratorii cronice, cum ar fi astmul, BPOC și bronșiectaziile.

Maria Andria s-a tunat, cu riscul vieții! A fost la un pas de moarte din cauza intervențiilor estetice, iar acum se opereaza "forțata" de viitorul soț

23:45, 07.04.2024 - Maria Andria s-a tunat din nou, cu riscul vieții! Blondina a fost la un pas de moarte, in trecut, din cauza intervențiilor estetice. Acum, artisa a intrat din nou in sala de operații, "forțata" de viitorul soț.

Șofer filmat pe contrasens pe drumul de legatura cu podul suspendat peste Dunare. Poliția, pe urmele lui VIDEO

16:10, 07.04.2024 - Un șofer de 64 de ani, din Galați, a fost filmat cum circula pe contrasens pe drumul de legatura cu podul suspendat peste Dunare. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Dupa 35 de ani de promisiuni și amanari se deschide primul drum expres din vestul țarii. Prima inaugurare in an electoral - 19 km de drum de legatura Oradea-Autostrada Transilvania.

13:40, 18.03.2024 - Pana la finalul lunii martie va fi inaugurat primul segment de drum expres pe o distanța de 19 km intre Oradea și Autostrada Transilvania, o „reușita” anunțata de CNAIR in an electoral, dupa 35 de ani de amanari.

Tanar din Șimleu Silvaniei prins conducand cu permisul suspendat. Vezi ce a pațit

15:46, 19.02.2024 - Dosar penal pentru conducere fara permis. Sambata, 17 februarie a.c., la ora 22.10, pe strada Partizanilor din Șimleu Silvaniei, polițiștii de ordine publica au oprit pentru control un autoturism, condus de un tanar de 23 de ani, din Șimleu Silvaniei. In urma verificarilor efectuate, polițiștii au constatat…

Kilowat: Riscul de incendiu al sistemelor fotovoltaice crește exponențial in Romania, din cauza instalarilor neautorizate tot mai dese pe casele romanilor

20:35, 15.02.2024 - Locuințele pe care sunt montate sisteme fotovoltaice de catre firme fara autorizație ANRE sunt supuse unui risc ridicat de incendiu, nefiind cunoscute și respectate toate normele de siguranța de instalare a panourilor solare, avertizeaza reprezentanții companiei Kilowat. Riscul de incendiu crește direct…


Ce parere ai despre aceasta stire?