Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ridichi – Pro și contra consumului de ridichi – sfaturi de la specialiști

Publicat:

Ridichile sunt una dintre minunațiile primaverii. Consumul de ridichi crocante și ușor picante are numeroase beneficii pentru sanatate, acestea fiind cunoscute inca din antichitate.Ridichile pot avea diferite forme și culori. Cel mai popular soi de ridichi este cel de ridiche roșie. Alte soiuri sunt albe, violet sau negre, pot fi mai mari decat cele roșii sau de forma alungita.Cele mai multe ridichi au un gust piperat, deși unele pot fi ușor dulci. Soiurile de culoare deschisa, precum ridichile albe au un gust mai bland. Ridichile devin excesiv de ințepatoare daca sunt lasate in pamant prea mult…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Europa pregatește o acțiune legislativa pentru a interzice importurile de gaz natural lichefiat din Rusia

05:05, 24.04.2024 - Uniunea Europeana este pregatita sa abordeze problema continuarii importurilor de gaze rusești pe continentul european, in timp ce va discuta un nou pachet de sancțiuni impotriva Rusiei ca raspuns la incursiunea continua a acestei țari in Ucraina, scrie upstreamonline.com.

Ești sau nu ești neandertalian? 6 trasaturi care te ajuta sa-ți dai seama

11:01, 07.04.2024 - Exista, aflam cu surprindere, șase trasaturi care sugereaza ca ai ADN neandertalian: de la fumat la… parul drept. In oamenii moderni, pana la doua procente din ADN-ul nostru provine de la stramoșii noștri neandertalieni. ADN-ul de la neandertalieni are efecte mici, dar detectabile, asupra oamenilor…

Analiza DW: De ce romanii nu-i vor pe Ciuca, Ciolacu și Drula?

22:45, 03.04.2024 - Romanii vor un președinte tip elefant, pisica sau leu. Se așteapta sa vada la Cotroceni pe cineva de calibru diferit de Ciolacu sau Ciuca, cineva care se pricepe la politica externa. „Ce președinte vor romanii? Percepția votanților și non-votanților asupra potențialilor candidați la prezidențiale”,…

Viitoarea centrala nucleara din Dambovița va genera mii de locuri de munca! Investiția poate acționa ca un magnet pentru numeroase investiții și lucrari in zona

10:56, 28.03.2024 - Proiectul reactoarelor modulare mici (SMR) ce urmeaza a fi realizat pe amplasamentul fostei Termocentrale de la Doicești va reprezenta o premiera in Europa. Romania va deveni a doua țara din lume, dupa Statele Unite, unde ar urma sa se implementeze proiectul acestor tip de reactoare modulare. Ministerul…

Presedintele Klaus Iohannis a anunțat ca va candida pentru functia de secretar general al NATO

18:00, 12.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a anunțat, in mod oficial, ca va candida pentru functia de secretar general al NATO. El a apreciat ca „este momentul ca țara noastra sa-și asume o și mai mare responsabilitate in cadrul structurilor de conducere euro-atlantice”. Seful statului a vorbit despre o noua perspectiva…

Ciuca, dupa decizia lui Iohannis de a candida la șefia NATO: Poate fi primul secretar general al Alianței provenit din Europa de Est

18:00, 12.03.2024 - Președintele PNL și al Senatului, Nicolae Ciuca, a declarat marți, 12 martie, dupa ce președintele Iohannis a anunțat ca va candida la șefia NATO, ca liberalii susțin demersul șefului statului și ca „este nevoie ca o asemenea funcție sa revina unui lider pro-occidental”, care a ocupat o funcție inalta…

Alergia la ambrozie, explicata de un medic celebru. Cele mai intalnite simptome cu care sa confrunta o persoana

14:40, 11.03.2024 - Gestionarea alergiei la ambrozie implica o combinație de evitare a expunerii la polen, medicație și, in unele cazuri, imunoterapie (vaccinare alergica). Doamna prof. univ. dr. Berit SCHNEIDER-STICKLER, specialist in ORL, fonochirurgie și foniatrie din cadrul Wiener Privatklinik, intr-un interviu in…

Va candida Iohannis pentru o funcție la nivel european la final de mandat? Raspunsul președintelui

13:25, 07.02.2024 - Klaus Iohannis a fost intrebat daca va candida la finalul celui de-al doilea mandat la o funcție inalta la nivel european. Președintele Romaniei a spus ca s-a greșit in 2019, cand toate pozițiile relevante au fost ocupate de persoane din „vechea Europa”.


Ce parere ai despre aceasta stire?