Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Revista VIVA! și București Mall te invită la o seară de răsfăț, alături de vedetele tale preferate

Publicat:

Zi de zi, te așteptam pe viva.ro pentru a-ți arata ce s-a mai intamplat in viața vedetelor. Luna de luna, te invitam sa rasfoiești revista pentru a-ți facilita accesul la stralucitoarea lume mondena. Pe 17 aprilie, facem urmatorul pas și te scoatem in oraș, ca sa-ți prezentam live lumea VIVA! Impreuna cu București Mall, te invitam la o seara de shopping și rasfaț, unde vei intalni vedetele tale preferate. Ne citești zi de zi pe viva.ro și abia aștepți sa rasfoiești noul numar al revistei. Suntem prima ta alegere cand vrei sa afli noutați din viața vedetelor tale preferate. Nu ne cunoaștem personal,…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal lui Sebi. ”Facem tot posibilul sa ne auda cineva”

19:30, 02.05.2024 - Un protest are loc joi fata de modul in care se desfasoara procesul in cazul accidentului de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, in care au murit doi tineri. Zeci de persoane, printre care si tatal tanarului ucis Sebastian Olariu, au pornit, pe ploaie, din Vama Veche spre locul in care a avut loc accidentul.…

Primim de la cititori. Cum sa oprești la semafor pe... contrasens?!

13:20, 01.05.2024 - Pare neverosimil, dar mașina din centrul imaginii este oprita la semafor pe... contrasens! Fara cuvinte...Facem un apel la cititorii noștri! Pentru a nu influența în niciun fel lupta electorala, am decis sa suspendam aceasta rubrica, în ceea ce privește acțiunile care vizeaza administrația…

Parlamentul vrea sesiune speciala de Bacalaureat pentru marirea notei. Ce spun experții

05:11, 24.04.2024 - Elevii care susțin examenul de Bacalaureat, dar nu sunt mulțumiți de media obținuta, s-ar putea prezenta la marire de nota. Asta, pentru a avea o șansa in plus sa fie admiși la facultatea pe care doresc sa o urmeze.

Selly a ramas fara permisul de conducere. Cine merge acum cu bolidul de lux al vloggerului: „Ce sa facem? Asta e viața!”

14:10, 12.04.2024 - Selly și-a anunțat fanii de pe TikTok ca a ramas fara permisul de conducere. Speculațiile și zvonurile in ceea ce privește acest subiect nu au intarziat sa iși faca apariția. Iata cine conduce bolidul de lux al vloggerului pentru o perioada scurta.

Mesajele vedetelor din Romania pentru Vladuța Lupau, dupa ce artista a anunțat ca este gravida pentru a doua oara: „O viața plina...” / FOTO

10:26, 24.03.2024 - Vedetele din Romania i-au transmis Vladuței Lupau foarte multe mesaje frumoase, dupa ce artista a anunțat ca este gravida pentru a doua oara. Cantareața este cea mai fericita in aceste momente, iar cei apropiați sunt extrem de mandri de aceasta veste. Iata ce i-au transmis vedetele artistei!

Trei zodii vor fi cerute in casatorie in luna aprilie. Primavara va avea o alta semnificație pentru ele

10:10, 22.03.2024 - Viața a trei zodii din horoscop se va schimba radical in acest an. Nativii se logodesc și vor trai clipe unice alaturi de partenerii lor. Luna aprilie vine cu multe cereri in casatorie și multe surprize, la care nimeni nu se aștepta.

Zodiile care vor fi cerute in casatorie in aceasta primavara. Se anunța planuri mari pentru ele

22:35, 03.03.2024 - Viața zodiilor se va schimba radical in perioada urmatoare! Nativele vor fi cerute in casatorie, iar dorințele lor vor deveni realitate și urmeaza un an plin cu planuri mari. Ele se vor pregati pentru cel mai important eveniment al vieții lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?