Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Revenirea anului în SuperLigă? Fotbalistul așteptat să se întoarcă la Farul

Publicat:
Revenirea anului în SuperLigă? Fotbalistul așteptat să se întoarcă la Farul

​Farul Constanța ocupa locul 6 in prezent in , iar formația antrenata de spera sa prinda macar un loc in play-off. , președintele constanțenilor, spera la o revenire de senzație la echipa marinarilor.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gica Hagi reacționeaza dupa ce Farul a invins „cea mai in forma echipa” din SuperLiga

23:25, 15.03.2024 - Farul Constanța a obținut o victorie importanta pe terenul lui Rapid București, scor 2-1, iar Gica Hagi a vorbit despre ce l-a impresionat la echipa sa in meciul de pe Giulești, primul din play-off-ul SuperLigii.​

Gica Hagi, enervat cand a fost intrebat de Ianis - Discurs de 17 minute al „Regelui”

17:45, 06.03.2024 - ​Farul Constanța are vineri un meci capital in SuperLiga Romaniei, cu FC Botoșani, duel in urma careia campioana en-titre vizeaza calificarea in play-off. La conferința de presa dinaintea partidei, Gica Hagi a fost deranjat in momentul in care a fost intrebat de Ianis Hagi.

Absența importanta pentru CFR Cluj la meciul cu Farul Constanța

20:25, 01.03.2024 - ​Farul Constanța - CFR Cluj este capul de afiș al etapei cu numarul 29 din SuperLiga Romaniei, iar formația antrenata de Adrian Mutu a primit o veste proasta inaintea confruntarii de la Ovidiu.

„U” Cluj, marea caștigatoare a etapei! Este echipa favorita pentru ultimul loc de play-off dupa meciul cu Campioana Romaniei

09:15, 29.02.2024 - Meciul dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța, din etapa a 28-a din Superliga Romaniei, s-a incheiat cu scorul de 1-0.Campioana Romaniei a prestat un joc modest in aceasta deplasare, iar gazdele au caștigat la limita, 1-0, grație golului semnat de Dan Nistor.Singurul gol al duelului dintre cele…

Gica Hagi a dezvaluit unde a greșit Farul in infrangerea cu Dinamo

23:16, 12.02.2024 - ​Farul Constanța este departe de echipa care cucerea titlul in sezonul precedent in SuperLiga Romaniei. Formația pregatita de Gica Hagi a fost invinsa pe teren propriu de Dinamo (2-0) și tremura pentru un loc de play-off.

Patronul FCSB-ului a confirmat interesul pentru un jucator de la Farul Constanța

16:00, 06.02.2024 - ​FCSB și Farul s-au intalnit luni pe Arena Naționala din București (1-1), in derby-ul etapei cu numarul 24 din SuperLiga Romaniei, iar patronul gruparii roș-albastre a transmis ce jucator a remarcat de la campioana en-titre.

Comisia Centrala a Arbitrilor, prima decizie dupa ce Farului i-a fost anulat eronat un gol in meciul cu FCSB

14:25, 06.02.2024 - FCSB și Farul Constanța au remizat, scor 1-1, in ultimul meci al etapei cu numarul 24 din SuperLiga Romaniei, iar Gica Hagi a contestat vehement arbitrajul dupa ce constanțenilor le-a fost anulat un gol valabil.

Fostul fotbalist al celor de la FC Farul, Enes Sali, a debutat la FC Dallas

20:30, 29.01.2024 - Enes Sali (17 ani), fotbalistul cumparat de FC Dallas (SUA) de la Farul Constanța, a debutat pentru echipa din Major League Soccer. Fotbalistul roman a jucat primele sale minute in tricoul formației din Statele Unite intr-un meci de pregatire caștigat de FC Dallas cu 4-1 in fața celor de la New Mexico…


Ce parere ai despre aceasta stire?