Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gică Hagi a dezvăluit unde a greșit Farul în înfrângerea cu Dinamo

Publicat:
Gică Hagi a dezvăluit unde a greșit Farul în înfrângerea cu Dinamo

​Farul Constanța este departe de echipa care cucerea titlul in sezonul precedent in . Formația pregatita de a fost invinsa pe teren propriu de Dinamo (2-0) și tremura pentru un loc de play-off.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gica Hagi, enervat cand a fost intrebat de Ianis - Discurs de 17 minute al „Regelui”

17:45, 06.03.2024 - ​Farul Constanța are vineri un meci capital in SuperLiga Romaniei, cu FC Botoșani, duel in urma careia campioana en-titre vizeaza calificarea in play-off. La conferința de presa dinaintea partidei, Gica Hagi a fost deranjat in momentul in care a fost intrebat de Ianis Hagi.

Un baiețel de 6 ani, care plangea la infrangerea Farului cu Dinamo, a primit un cadou surpriza de la Gica Hagi

19:35, 14.02.2024 - Dumi, un tanar suporter in varsta de doar 6 ani, care a capturat inimile intregii țari cu lacrimile sale in timpul infrangerii echipei sale iubite, Farul, in fața lui Dinamo, a primit o surpriza memorabila din partea clubului sau de suflet.

Stadion de 4 ori mai mare pentru o formație din Superliga! Șefii sunt convinși ca il vor umple: „Target: 10-15.000 de abonamente!”

16:15, 11.02.2024 - Gica Hagi, 59 de ani, e convins ca Farul va putea umple noua arena din Constanța, deși aceasta va fi de 4 ori mai mare decat actualul stadion al clubului. Farul – Dinamo se joaca luni, de la ora 20:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și in direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport. Oficialii campioanei…

SuperLiga: Cand se joaca Farul Constanța - CFR Cluj și Universitatea Craiova - Rapid București

15:55, 07.02.2024 - Liga Profesionista de fotbal a anuntat, miercuri, programul etapelor 27, 28 și 29 din SuperLiga Romaniei, iar cele mai interesante dueluri se anunța a fi CFR Cluj - Dinamo (23 februarie), Farul Constanța - CFR Cluj (2 martie) și Universitatea Craiova - Rapid (4 martie).

Comisia Centrala a Arbitrilor, prima decizie dupa ce Farului i-a fost anulat eronat un gol in meciul cu FCSB

14:25, 06.02.2024 - FCSB și Farul Constanța au remizat, scor 1-1, in ultimul meci al etapei cu numarul 24 din SuperLiga Romaniei, iar Gica Hagi a contestat vehement arbitrajul dupa ce constanțenilor le-a fost anulat un gol valabil.


Ce parere ai despre aceasta stire?