Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Plăcintă cu legume şi brânză

Publicat:

Ingrediente:

300 de aluat de placinta

3 dovlecei

1 vanata

300 spanac

150 mozzarella

1 ou

2 catei de usturoi

Ulei

Piper

Sare.
 
Strudel cu varza si carnati

Mod de preparare:

1. Spala dovleceii si vanata, taie-le felii pe lungime si prajeste-le in putin ulei, apoi adauga usturoiul zdrobit, sare si piper.

2. Curata spanacul, opareste-l pentru cinci minute in apa clocotita cu sare, apoi scurge-l. Feliaza si mozzarella.

3. Incinge bine cuptorul (la 210º C). Asaza

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Sorin Bontea a dezvaluit secretul! De ce sunt atat de speciale sarmalele bucatarului: ingredientul care le da savoare

10:01, 30.05.2024 - Pentru a obține cele mai aromate și gustoase sarmale, Chef Sorin Bontea recomanda un truc simplu dar eficient: adaugarea unui strat de costița afumata intre straturile de sarmale din oala de gatit. Acest ingredient confera sarmalelor o aroma intensa și un gust deosebit, care va surprinde și incanta…

Dulceața de cireșe amare. Rețeta deliciului care va cuceri intrega famile. Mod de preparare

16:25, 27.05.2024 - Cireșele amare sunt considerate superalimente, de catre specialiștii in nutriție pentru ca sunt bogate in nutrienți. Au un conținut ridicat de vitaminele B1, B2, B6, vitaminele A, C, E si PP. Mai gasim și minerale si oligoelemente precum fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, cupru, zinc sau cobalt. In…

Cum prepari placinta cu spanac, un aperitiv delicios la inceput de vara

09:36, 25.05.2024 - Ce ingrediente sunt necesare pentru placinta cu spanac- 1 pachet de aluat foietaj proaspat sau facut in casa- 500g de spanac proaspat sau congelat- 1 ceapa mare, tocata fin- 2 caței de usturoi, marunțiți- 200g de branza feta, sfaramata- 100g de branza de capra, faramițata- 3 oua mari- 100ml de smantana…

Cum sa faci coșulețe din parmezan pentru aperitive

18:05, 21.05.2024 - Aperitivele sunt, de multe ori, vedetele unei mese festive și adesea avem nevoie de imaginație pentru a le prepara cat mai frumoase și gustoase. Un mod atragator de a crea aperitive este sa folosești coșulețe din parmezan. Sunt relativ ușor de pregatit și le poți umple dupa gusturi și preferințe diferite.Despre…

Rețeta prajiturii Durerea. Cum se prepara acest desert

21:21, 08.05.2024 - Ingrediente pentru aluat:200g faina150g unt100g zahar pudra1 ou1 lingurița extract de vanilieIngrediente pentru umplutura:200g nuca macinata100g zahar2 lingurițe ness (cafea solubila)2 oua100ml lapteEsența de vanilieMod de preparare:Aluat:Intr-un castron, amesteca faina și zaharul pudra.Adauga untul…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguța - Secretele combinației de vis

23:36, 16.03.2024 -   Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguțaLegume calite in suc propriu - Ingrediente100 ml ulei de masline50 g masline fara samburi2 ardei grași galbeni2 ardei capia2 ardei grași roșii4 roșii5 ciuperci mari1 ceapa roșiesarepiper***Cantitațile sunt pentru 2 porții, pentru mai multe se multiplica…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…


Ce parere ai despre aceasta stire?