REŢETA ZILEI: Păstrăv cu ciuperci
Publicat:Ingrediente:
2 pastravi potriviti
500 gr ciuperci
3 catei mari usturoi
pulpa de la 4 rosii
sare si piper dupa gust
ulei pentru prajit
40 ml ulei pentru ciuperci
100 ml vin alb
Mod de preparare:
Pestele se curata si se spala bine. Se presara sare in interior cat si la exterior. Se prajeste in ulei incins, pe ambele parti, cca 5 min pe fiecare parte apoi se scoate pe o farfurie pana pregatim ciupercile.
Separat intr-o tigaie se pune la incins uleiul si se adauga ciupercile. Se calesc cca 5 min apoi adaugam pulpa de rosii. Se…
Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…
Sursa articol: realitatea.net
Stiri pe aceeasi tema
Cornulețe fragede cu nuca și bezea. Rețeta simpla, delicioasa și ușor de pregatit
11:21, 23.05.2024 - Cornulețele facut in casa sunt pentru mulți dintre noi dulciurile copilariei, care ne aduc aminte cu drag de perioada in care bunica ne pregatea preparate delicioase și ne spunea povești la gura sobei. Cu toate acestea, rețeta de cornulețe poate fi adaptata la zilele noastre. Va prezentam astazi o rețeta…
Cornulețe fragede cu nuca și bezea. Rețeta simpla, delicioasa și ușor de pregatit
13:01, 22.05.2024 - Cornulețele facut in casa sunt pentru mulți dintre noi dulciurile copilariei, care ne aduc aminte cu drag de perioada in care bunica ne pregatea preparate delicioase și ne spunea povești la gura sobei. Cu toate acestea, rețeta de cornulețe poate fi adaptata la zilele noastre. Va prezentam astazi o rețeta…
Muschiulet de porc fraged cu mix de salata
00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…
Orez cu fructe de mare
00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…
Fleica de porc la cuptor si ciuperci cu smantana
00:31, 05.04.2024 - Cel mai important pas al acestei retete este marinarea carnii de porc, cu o zi inainte de a fi gatita. Ingrediente: 1 bucata de fleica de porc sare, piper 1 lingura ulei 1 lingura de cimbru 2-3 catei de usturoi 1 lingurita boia afumata 1 lingura de mustar Se condimenteaza carnea cu ingredientele de…
Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic
08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…
REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)
21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…
Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit
12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…