Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta zilei - JOI - Supă cu pui şi praz! Dietetică şi gustoasă

Publicat:

Recomandarea noastra pentru reteta zilei de astazi este supa dietetica cu praz. Este usor de facut si potrivita pentru cei care sunt la regim. Conform bucataras.ro, ingredientele si modul de preparare sunt: 

INGREDIENTE
 
     1 bucata de cca 10 cm praz
     1/2 piept de pui
     2 morcovi potriviți
     un manunchi ciuperci pleurotus
     cca 1l apa rece
     sare dupa gust
    …

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de ghiveci de post. Un preparat gustos și sanatos

10:55, 29.04.2024 - Ne aflam in perioada de post a Paștelui, mai exact in Saptamana Patimilor, iar romanii mananca preparate de post. Noi iți vom explica cum sa pregatești rețeta de ghiveci de post. Este o mancare gustoasa și sanatoasa. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar…

Tarta cu blat de mamaliga. O rețeta gustoasa, de post

09:05, 15.04.2024 - Cu siguranța ți s-a intamplat sa-ți ramana din mamaliguța pregatita pentru pranz sau cina. Și daca nu ai alta idee ce sa faci din ea, iți propunem rețeta noastra de tarta cu blat de mamaliga.

O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt

10:01, 10.04.2024 -  Gospodinele pot sa prepare pentru micul dejun cea mai gustoasa rețeta de pate de linte roșie și ardei copt de post The post O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt first appeared on Informatia Zilei .

Cum faci cea mai gustoasa mancarea de spanac. Trei ingrediente simple, care fac toata diferența

14:46, 04.04.2024 - Spanacul inabusit poate fi o garnitura perfecta la oua ochiuri, friganele, friptura, dar si o umplutura de placinte si clatite, a notat in lucrarea sa, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, regretatul gastronom Radu Anton Roman, relateaza Click.ro .Spanacul este o sursa importanta de vitamine și…

REȚETA SANATOASA ȘI GUSTOASA Chiftele la cuptor de post din legume

10:50, 11.03.2024 - Rețeta poate fi adaptata in funcție de preferințe, iar legumele proaspete sunt esențiale pentru a obține cea mai buna textura și gust. The post REȚETA SANATOASA ȘI GUSTOASA Chiftele la cuptor de post din legume first appeared on Informatia Zilei .

REȚETA GUSTOASA  Somon afumat

14:16, 03.03.2024 - Aceasta rețeta se remarca prin echilibrul gusturilor și prin beneficiile nutriționale ale ingredientelor utilizate. The post REȚETA GUSTOASA  Somon afumat first appeared on Informatia Zilei .

Ce pun grecii in ciorba de perișoare, de fapt. Rețeta lor este diferita, dar foarte gustoasa

23:01, 29.02.2024 - Grecia are o bucatarie diversificata, plina de preparate delicioase și speciale. Printre cele mai iubite se numara și ciorba de perișoare greceasca, ce are o rețeta diferita fața de a noastra. Ce pun ei in supa, de fapt și care este ingredientul-minune. Cum se face ciorba de perișoare in Grecia Daca…

Plachia de pește, rețeta rapida și delicioasa. Ce condimente pui ca sa iasa gustoasa, cat o ții la cuptor

18:45, 13.02.2024 - Poți folosi pastrav, crap, macrou sau chiar somon, iar rezultatul va fi intodeauna senzațional. Plachia de pește iese delicioasa folosind cateva ingrediente care dau savoare preparatului. Mai mult decat atat, se gatește rapid.


Ce parere ai despre aceasta stire?