Reţeta zilei: Clatite cu umplutură de spanac
Publicat:Clatite cu umplutura de spanac
Ludovica a trimis o reteta delicioasa de Clatite cu umplutura de spanac.
Ingrediente Clatite cu umplutura de spanac
Aluat:
4 oua
500 g faina
200 ml lapte
apa minerala
2 ling zahar
Mod de preparare Clatite cu umplutura de spanac
Toate ingredientele se amesteca pana se obtine un aluat fluid pentru clatite.
Umplutura:
Se foloseste spanac prospat sau congelat, care mai apoi este tocat si amestecat cu smantana si usturoi. Se obtine o pasta cu care se vor umple clatitele.
Vrei o ciorba radauteana,…
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata
19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…
Liviu Dragnea a revenit pe YouTube inainte de Paste. Reteta de pasca si ingredientul secret „Nu imi place sa fac aluat”
16:00, 02.05.2024 - Dupa aproape un an de pauza de pe canalul sau, Liviu Dragnea a revenit pe YouTube inainte de Paste. Fostul lider PSD a prezentat o rețeta de pasca delicioasa ce a facut furori in randul internauților. Ingredientul secret folosit de el ii da nu doar o aroma speciala, dar și o textura minunata. Surpriza…
Rețeta de pasca cu branza zburata a bucataresei Sanda Marin
11:15, 02.05.2024 - Rețeta speciala de pasca cu branza zburataPentru inceput, se pregateste umplutura. Se pun intr-o oala de lut 2 litri de lapte, peste care se toarna smantana. Ulterior, acestea ajung pe foc, apoi se toarna in strecuratoare si se lasa o jumatate ora sa se scurga.Iese astfel o branza dulce, care se trece…
Cea mai cautata rețeta de cozonac fara aluat. E gata in 20 de minute, iese o bunatate
15:55, 26.04.2024 - Se apropie Paștele și trebuie sa ne pregatim deja lista cu preparatele pe care le pregatim. Nelispit de pe masa festiva este cozonacul, unul dintre vedetele acestei sarbatori. Daca vrei o rețeta rapida, fara aluat și batai de cap, iata cea mai tare idee. E gata in doar 20 de minute și este de-a dreptul…
Ce branza se folosește la pasca. Doar așa iți va ieși delicioasa și cu suficienta umplutura
12:15, 26.04.2024 - Pasca este desertul nelipsit de pe masa de Paște. Un aluat de cozonac ce conține o umplutura aromata și dulce de branza și stafide, decorata cu o cruce facuta din aluat. Acest preparat este delicios atat in varianta clasica, cat și in cele mai moderne precum pasca cu ciocolata, pasca fara aluat sau…
Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post
12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.
Ce este bulionul de oase si cum se obtine
10:21, 29.03.2024 - Bulionul de oase, deși este un preparat vechi, de pe vremea strabunicilor noștri, a devenit foarte popular in ultima perioada. Și asta pentru ca s-au descoperit anumite beneficii pe care acesta le are. Descopera ce este bulionul de oase și cum se obține.Ce este bulionul de oaseBulionul de oase sau supa…
Rețeta de langoș! Cum sa prepari un langoș perfect dupa rețeta tradițional ungureasca
16:55, 06.03.2024 - Langoș -ul este un fel de mancare tradițional unguresca, cunoscuta și apreciata in alte țari din Europa Centrala și de Est. Este o bucata de aluat prajita, de obicei, rotunda sau ovala, asemanatoare unei clatite pufoase. Langoș-ul se obține dintr-un aluat fermentat, care este prajit in ulei pana devine…