Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REȚETĂ: Plăcintă de pui și legume la cuptor! Îți lasă gura apă

Publicat:

Daca nu ești un fan al mancarii nesanatoase de tip fast-food, dar nici al mancarii extrem de sanatoase, varianta de mijloc sta in cateva minute petrecute in bucatarie, pentru un rezultat cu adevarat gustos!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de supa crema cu broccoli și legume. Este ideala in timpul postului

09:45, 07.04.2024 - Ne aflam in perioada Postului Paștelui, iar gospodinele pregatesc numeroase rețete unde nu se folosesc alimente provenite de la animale. Se pune accent pe cat mai multe legume, astfel ca supa crema este ideala de consumat. Este delicioasa și se prepara simplu.

Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post

12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Rețeta de placinta vegana cu legume. Trebuie sa incerci aceasta delicatesa in timpul postului

00:05, 30.03.2024 - Placinta vegana cu legume este un preaprat de care poți sa te bucuri atat pe timpul postului, cat și in timpul anului, mai ales daca vrei sa pierzi cateva kilograme in plus. Este delicioasa, se gatește repede și trebuie neaparat sa o incerci! Prietenii și familia ta o vor adora!

Rețeta de pește la cuptor cu legume. Cu ce preparat sa ii surprinzi pe cei dragi de Buna Vestire

13:20, 25.03.2024 - Creștinii care țin Postul Paștelui au, astppzi, dezlegare la pește. Daca nu știi cu ce sa iși surprinzi familia in aceasta zi, redacția Spynews.ro iți prezinta o idee de preparat pe care il vei adora. Rețeta de pește la cuptor cu legume este foarte ușor de pregatit și are un gust fabulos.

REȚETA SANATOASA ȘI GUSTOASA Chiftele la cuptor de post din legume

10:50, 11.03.2024 - Rețeta poate fi adaptata in funcție de preferințe, iar legumele proaspete sunt esențiale pentru a obține cea mai buna textura și gust. The post REȚETA SANATOASA ȘI GUSTOASA Chiftele la cuptor de post din legume first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta de pateu de fasole cu legume. Un preparat delicios de sezon

09:50, 11.03.2024 - Pentru aceasta zi de luni ți-am pregatit o rețeta de sezon, mai exact pateul de fasole cu legume. Este un preparat delicios și sanatos, pe care ar trebui sa-l incerci și tu macar o data. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Plachia de pește, rețeta rapida și delicioasa. Ce condimente pui ca sa iasa gustoasa, cat o ții la cuptor

18:45, 13.02.2024 - Poți folosi pastrav, crap, macrou sau chiar somon, iar rezultatul va fi intodeauna senzațional. Plachia de pește iese delicioasa folosind cateva ingrediente care dau savoare preparatului. Mai mult decat atat, se gatește rapid.


Ce parere ai despre aceasta stire?