Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reteta miraculoasa de detoxifiere! Scapi de 15 kg de toxine din intestine si vasele sanguine

Publicat:

Asemeni celor doua mari posturi de peste an, Pastele si Craciunul, organismul trebuie purificat de doua ori pe an intrucat acumularile de toxine pot provoca diferite boli. Racelile frecvente, infectiile, oboseala, somnolenta, lipsa de concentrare sunt semne ale existentei in organism a unui surplus de toxine, bacterii nocive si alte substante potential periculoase. Medicina alternativa rusa propune o reteta alcatuita din 4 ingrediente simple. Este vorba despre : chefir, faina de hrisca, ghimbir si miere. Chefirul este considerat a fi elixirul tineretii si al sanatatii, iar faina de hrisca are…

Citeste articolul mai departe pe caplimpede.ro…  

Sursa articol: caplimpede.ro


Stiri pe aceeasi tema

INTERVIU Paștele povestit de un roman care in anii ’50 a intrebat-o pe invațatoare „Dumnezeu exista?”. Ce i-a raspuns

10:45, 05.05.2024 - „Craciunul poate fi dilatat și chiar este dilatat enorm. Paștele nu poate fi dilatat”, spune etnologul Șerban Anghelescu intr-un dialog pentru publicul HotNews.ro. Specialistul explica de ce, in tradiția țaraneasca a romanilor, „acceptarea rastignirii creeaza lumea de fapt”. La biserica Foto: Fotokon…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

12:05, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluit de marii bucatari. Urmeaza pașii ca sa te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

12:01, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Rețeta de mochi. Desert tradițional japonez. Cum il poți prepara simplu

18:00, 18.04.2024 - Prima atestare a desertului dateaza inca din anul 794. Acest desert era destinat, in principal, luptatorilor samurai. Ei aveau nevoie de un aliment consistent și foarte hranitor care sa le ofere sațietate pentru o perioada lunga de timp, dar care sa fie și ușor de transportat.In Japonia Antica, mochi…

Primul Paște la azil pentru Irinel Columbeanu. Cum va sarbatori: „Și-ar fi dorit sa-și vada fiica, dar medicii i-au interzis”

14:55, 14.04.2024 - Irinel Columbeanu s-a mutat la azil in toamna anului trecut. A petrecut acolo și Craciunul, caci fiica lui, Irina Columbeanu, e stabilita in America și nu a venit in țara, și se pare ca și Paștele tot acolo il va sarbatori, dupa cum a anunțat proprietarul centrului pentru batrani. Din proprie inițiativa,…

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

10:50, 07.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?