Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta inedită de prăjitură cu cocos, ananas şi fistic

Publicat:

O prajitura simpla si rapida, cu un amestec special de arome si gusturi, prajitura cu cocos, ananas si fistic este usor de preparat. Va prezentam in cele ce urmeaza pasii necesari pentru a prepara aceasta prajitura delicioasa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu cireșe și ricotta. Desertul perfect pentru acest sezon

10:20, 14.05.2024 - Cireșele sunt fructele sezonului, iar din acest motiv ți-am pregatit o rețeta de prajitura cu cireșe și ricotta. Vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi cu acest preparat delicios. Este un desert care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de…

Rețeta de prajitura cu vanilie și nuca. Este ideala pentru masa de Paște

18:15, 04.05.2024 - Masa de Paște are rolul de a uni familia și prietenii intr-un moment special. Gospodinele pregatesc cele mai delicioase preparate pe care sa le imparta cu cei apropiați, iar rețeta de mai jos este ideala pentru a fi servita ca desert.

Rețeta de prajitura cu piersici și cocos. Desert de post pentru momente speciale

21:10, 26.04.2024 - Daca sunteți in cautarea unei rețete delicioase și reconfortante pentru momentele speciale, nu cautați mai departe! Astazi va prezentam o rețeta minunata de prajitura cu piersici și cocos, un desert perfect pentru a fi savurat in timpul postului sau in orice alta ocazie speciala.

Rețeta de prajitura cu morcovi, stafide și merișoare a parintelui Mina de la Manastirea Botoș

15:55, 22.04.2024 - Parintele Mina de la Manastirea Botoș a explicat pentru Trinitas cum se prepara o prajitura delicioasa pentru perioada postului: prajitura cu morcovi, stafide și merișoare.„Astazi vreau sa va prezentam o tarta cu morcov, cu stafide și cu merișoare. Foarte buna. O tarta care merge și in zilele de dulce,…

Rețeta de prajitura cu lamaie și cocos. Desert delicios de post

22:50, 17.04.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu mai știi ce sa mai faci pentru tine și pe cei dragi, pentru ca ții post, noi avem soluția care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lamaie și cocos. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu pere și migdale. Desertul perfect in perioada postului

09:40, 17.04.2024 - Deserturile sunt perfecte și mulți romani le iubesc. Daca vrei sa incanți papilele gustative ale oricui, un preparat dulce va fi mereu bine primit, mai ales daca este delicios. In perioada de post nu trebuie sa renunți la prajituri, astfel ca rețeta cu pere și migdale vine in ajutorul tau.

Rețeta de prajitura delicioasa cu capșuni și cocos. Un desert simplu și rapid de post

14:05, 29.03.2024 - Daca faci parte din cei care respecta tradiția postului dinaintea Paștelui, cu siguranța vei aprecia o selecție diversificata de mancaruri și deserturi pentru a-ți indulci și diversifica perioada aceasta de reflecție și purificare spirituala. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida pentru prajitura…

Rețeta de prajitura cu morcovi. Un desert delicios pentru perioada de post a Paștelui

19:45, 26.03.2024 - Suntem in perioada de post a Paștelui și ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de prajitura cu morcovi. Este un desert delicios. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?