Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţetă eclere sărate

Publicat:

Pe site-ul lui , face o recomandare inedita: reteta de eclere sarate, prin care a transformat dulcele clasic intr-un aperitiv de succes. Mai jos, recomandarile autoarei pentru prepararea aperitivului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Desert cu un ou si un mar. Reteta face furori pe Facebook, toti o lauda

22:46, 21.05.2024 - O rețeta simpla face furori in mediul online, romanii sunt fascinați de acest desert cu un ou și un mar. Se prepara repede, din doar cateva ingrediente, iar rezultatul este un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Rețeta ce face furori in mediul online: desert cu un ou și un mar Un preparat nu…

Chef Richard Abou Zaki a pariat pe o rețeta simpla, dar extrem de gustoasa! Ce rețeta i-a adus victoria in al cincilea battle

16:20, 10.05.2024 - Chef Richard Abou Zaki este o adevarata enciclopedie de rețete și iși merita din plin steaua Michelin pe care o deține. Al cincilea battle l-a caștigat, in mod surprinzator, cu o rețeta extrem de simpla, dar gustoasa.

Rețeta speciala de sarmale a Nadiei Comaneci: „Așa am invațat de la mama!” Cum le prepara și ce secret are

15:56, 03.05.2024 - Nadia Comaneci a dezvaluit care e rețeta ei speciala de sarmale, dar ce și alte bucate tradiționale se regasesc pe masa de Paște. Gimnasta de zece se lauda ca toate sunt inspirate din invațaturile mamei sale.

Cum se coace corect pasca. Rețeta simpla recomandata de Chef Sorin Bontea

16:56, 29.04.2024 - Nelipsita de pe mesele romanilor in perioada Paștelui, pasca este, alaturi de cozonac, desertul cu care asociem marea sarbatoare și care ne umple casa de miresme. Se intampla insa, din pacate, ca in unele situații, in ciuda efortului depus de gospodine, preparatul sa iasa fie prea uscat, fie necopt.

Anticoncepționalele ar putea fi compensate pe baza de rețeta medicala. Anunțul ministrului Sanatații

12:11, 25.04.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat joi ca are in vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, daca o femeie tanara doreste acest lucru, transmite Agerpres.

Rețeta de prajitura cu portocale. Desertul de post pe care sa-l pregatești celor dragi

22:30, 19.04.2024 - Deserturile sunt indragite de toata lumea, iar iubitorii de dulciuri se pot rasfața cu rețeta de mai jos. Prajitura cu portocale este gustoasa și ai nevoie de cateva ingrediente simple, care se regasesc in camara oricarei gospodine.

Budinca gatita de Noe - Rețeta primului desert din istorie / Foto

09:41, 15.04.2024 - Opțiunile de desert disponibile in prezent acopera o gama larga de gusturi. Dar cum a aparut ideea de desert și care este cel mai vechi desert din lume?Pentru a afla, trebuie sa calatorim inapoi in timp, in Orientul Mijlociu antic, o regiune care astazi acopera țari precum

Placinta invartita cu spanac. Rețeta simpla pentru un aperitiv de post delicios

08:51, 08.04.2024 - Placinta cu spanac poate fi preparata pentru oricare dintre mesele zilei, dar și pentru gustarea din pauza de masa de la birou. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a o pregati. Poți folosi pentru umplutura atat spanac proaspat, cat și congelat. Iese la fel de gustoasa in ambele variante.Aluatul…


Ce parere ai despre aceasta stire?