Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţetă delicioasă de salată de iarnă făcută de gospodine cu experienţă: „O mănânci mai bine decât friptura“

Publicat:

Tomatele, ardeiul, vinetele sunt produse pe care le gasim in toate pietele si nu ne costa o avere. La acestea adaugam telina, cativa catei de usturoi si, dupa preferinte, piper si foi de dafin si avem ingrediente pentru o reteta delicioasa de salata pentru iarna.

In privinta cantitatilor nu exista o regula, totul tinand de cate borcane vrem sa pregatim. „Eu am pregatit, pentru iarna trecuta, 80 de borcane si n-a ramas unul. Este o garnitura extraordinara pentru friptura, dar o poti manca si ca un fel separat. Garantat o mananci mai bine decat friptura“, spune .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci cu restul de friptura de miel ramas de la Paște. Rețeta pentru cea mai delicioasa și simpla rulada din carne

12:56, 07.05.2024 - Cei mai mulți romani pregatesc foarte multa mancare de sarbatori, iar dupa constata ca nu a fost consumata in totalitate. Iata cum poți folosi resturile de friptura de miel de la masa de Paște! Iți prezentam o ețeta de rulada delicioasa cu care nu vei da greș!

Cu ce sa inlocuiești friptura de miel pe masa de Paște. Toți invitații te vor lauda pentru rețeta asta delicioasa

09:51, 30.04.2024 - Daca iți dorești sa iți surprinzi familia și musafirii cu un preparat inedit și delicios, merita sa incerci aceasta rețeta. Afla, din randurile de mai jos, cu ce poți sa inlocuiești friptura de miel la masa de Paște. Leguma nebanuita pe care o poți transforma in vedeta mesei de Pește Cand spunem masa…

Rețeta de ghiveci de post. Un preparat gustos și sanatos

10:55, 29.04.2024 - Ne aflam in perioada de post a Paștelui, mai exact in Saptamana Patimilor, iar romanii mananca preparate de post. Noi iți vom explica cum sa pregatești rețeta de ghiveci de post. Este o mancare gustoasa și sanatoasa. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar…

Desertul perfect. Rețeta de Pasca fara aluat, rapida și delicioasa.

09:36, 18.04.2024 - Pasca este produsul care nu poate lipsi de pe masa de Paști. Rețeta de pasca fara aluat, ideala dupa perioada de post, poate fi desertul perfect! Se prepara rapid, iar rezultatul este delicios.

Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole. O mancare de post delicioasa și sanatoasa

10:25, 12.04.2024 - Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Prajitura care se face singura. Reteta rapida si simpla care te va salva daca ai musafiri neanuntati, e delicioasa

20:40, 03.04.2024 - Prajitura delicioasa care se prepara rapid și simplu! Prajitura inteligenta este preferata de toata lumea. Va ieși gustoasa chiar daca o preparați prima data. Acest desert se mai numește și cremșnitul puturosului. Și asta pentru ca nu are nevoie de praf de copt ca sa creasca. Iata de ce ingrediente…

Rețeta de mancare de fasole verde cu ciuperci. Un preparat delicios de post

15:36, 02.04.2024 - Fasolea poate fi gatita in multe feluri și cu multe combinații de arome. Una dintre cele care te vor cuceri este cu ciuperci, in care daca bagi condimentele potrivite, va avea un gust fabulos. Este un preparat de post, pe care il gatești in doar cateva minute.

Ce prețuri au fost azi in Piața Centrala din Turda? Cat costa ceapa, ridichile, roșiile, vinetele, strugurii, merele, ciupercile?!

16:40, 26.02.2024 - In piața centrala din Turda gasiți diverse legume și fructe, de sezon sau nu, romanești sau din import, iar prețurile care au fost azi le puteți afla mai jos. De exemplu, ceapa roșie era 5 lei/kg, in timp ce ceapa alba era ceva mai scumpa, respectiv 7 lei/kg. Hreanul unguresc, de calitatea I-a, era…


Ce parere ai despre aceasta stire?