Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de sirop concentrat din flori de salcâm. Gustos, aromat și plin de beneficii

Publicat:

Daca tot au inflorit salcamii, ne-am propus sa profitam de aroma și beneficiile florilor și in diverse rețete de preparate culinare și am inceput cu o rețeta de sirop concentrat din flori de salcam.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de salata orientala cu ridichi. Un preparat gustos pentru perioada postului

10:45, 02.05.2024 - Daca nu ai idee ce sa mai gatești pentru perioada postului, atunci pregatește rețeta de salata orientala cu ridichi. Este un preparat sanatos și gustos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare delicioasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de ghiveci de post. Un preparat gustos și sanatos

10:55, 29.04.2024 - Ne aflam in perioada de post a Paștelui, mai exact in Saptamana Patimilor, iar romanii mananca preparate de post. Noi iți vom explica cum sa pregatești rețeta de ghiveci de post. Este o mancare gustoasa și sanatoasa. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar…

Rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Iese pufos și gustos. Nu e nevoie nici de framantare 

18:10, 26.04.2024 - Cozonacul este emblematic pentru sarbatorile de Paște și Craciun, insa acesta poate fi destul de greu de facut daca nu ai mai facut pana acum. Din fericire, ți-am pregatit rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Se face super simplu și nu trebuie nici macar sa framanți la…

Rețeta de cozonac de post. Un desert gustos, perfect pentru aceasta perioada

10:30, 24.04.2024 - Daca vreți sa mancați un desert gustos, dar nu aveți idee ce sa pregatiți, atunci incercați rețeta de cozonac de post. Este un desert gustos, pentru pentru aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente aveți nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de supa crema de praz cu avocado. Un preparat gustos pentru perioada de post a Paștelui

10:05, 15.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune pas cu pas cum sa pregatești rețeta de supa crema de praz cu avocado. Este un preparat delicios și sanatos, perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de covrigi de casa. Un preparat gustos de post

13:20, 22.03.2024 - Suntem in perioada de post a Paștelui, iar din acest motiv ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de covrigi de casa. Este un preparat gustos, care iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de pasta de fasole cu avocado. Un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului

09:30, 21.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de pasta de fasole cu avocado. Este un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului. Iata de ce ingrediente ai pentru…

Cornuri delicioase cu magiun, rețeta cu care nu dai greș. Pașii pregatirii desertului aromat și ieftin

18:50, 23.02.2024 - Rețeta cornurilor pufoase cu magiun/gem este simpla, delicioasa și se prepara foarte repede, iar rezultatul este minunat. Pentru desertul gustos care va impresiona musafirii ai nevoie de cateva ingrediente.


Ce parere ai despre aceasta stire?