Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de plăcinte cu gem la tigaie. Preparatul de post pe care să-l consumi cu toată familia

Publicat:

Gospodinele prepara numeroase rețete specifice in perioada de post. Placintele cu gem la tigaie se pregatesc repede și va fi nevoie de cateva ingrediente simple, care sunt la indemana oricui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de pulpe de pui la tigaie in sos de vin. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

20:25, 09.05.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat care sa-ți incante papilele gustative, atunci gatește rețeta de pulpe de pui la tigaie in sos de vin. Este o mancare cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu vanilie și nuca. Este ideala pentru masa de Paște

18:15, 04.05.2024 - Masa de Paște are rolul de a uni familia și prietenii intr-un moment special. Gospodinele pregatesc cele mai delicioase preparate pe care sa le imparta cu cei apropiați, iar rețeta de mai jos este ideala pentru a fi servita ca desert.

Rețeta de budinca de orez cu fructe. Desertul de post pe care sa-l consumi cu intreaga familie

23:55, 05.04.2024 - Toata lumea iubește deserturile, iar in timpul postului ele se prepara și mai des. Rețeta de bufinca de orez cu fructe este versatila și se pliaza pe gusturile tuturor. Rezultatul este delicios și se gatește in cateva minute.

Rețeta de placinte umplute cu varza calita. Preparatul de post pe care il gateau bunicile

10:15, 03.04.2024 - Daca ai ramas in pana de idei și vrei sa te bucuri de un preparat gustos de post, atunci pregatește rețeta de placinte umplute cu varza calita. Este o mancare pe care o gateau bunicile și cu siguranța iți va aduce aminte de copilarie. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salata cu orez și ciuperci. Preparatul ideal in timpul postului

22:10, 02.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar mulți creștini aleg sa renunțe la alimentele care provin de la animale. In aceasta perioada se pot prepara o mulțime de mancaruri delicioase, dar este nevoie de creativitate. Iata cat de simpla este rețeta de salata cu orez și ciuperci!

Rețeta de placinta cu mere la tigaie. Este gata in 10 minute și are un gust savuros

11:00, 06.03.2024 - Placintele cu mere sunt foarte delicioase și se gatesc in multe feluri. Daca vrei sa faci o schimbare și sa renunți la tava, poți sa alegi placinta cu mere la tigaie. Este gata in 10 minute, ai nevoie de puține ingrediente și are un gust savuros.

Rețeta prajiturii cu malai a la chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care o transforma in delicatesa

19:00, 28.02.2024 - Florin Dumitrescu, fostul component al indragitei emisiuni „Chefi la Cuțite”, ne ademenește cu o rețeta delicioasa de prajitura cu malai. Preparatul, cel mai probabil, te duce cu gandul la copilarie, dar reinterpretarea este facuta intr-un stil inconfundabil a la Chef Dumitrescu. Un desert ușor de facut,…

Rețeta de ardei copți cu smantana. Preparatul ideal pentru un pranz rapid

20:41, 15.02.2024 - Rețeta de ardei copți cu smantana și usturoi se gatește foarte simplu. Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar rezulatul va fi unul delicios. Il poți servi pe post de garnitura alaturi de o friptura sau poate fi inclus intr-o salata.


Ce parere ai despre aceasta stire?