Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta de mousse de ciocolată în două culori a Ioanei Ginghină. Desertul delicios cu puține calorii

Publicat:

Daca iți dorești un desert cu puține calorii, dar și fara zahar, rețeta de mousse de ciocolata in doua culori este preparatul perfect pentru tine și cei dragi. impartașește de fiecare data cu fanii ei detalii din alimentația sa, iar de aceasta data frumoasa actrița le-a dezvaluit rețeta desertului gustos!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional

08:21, 30.04.2024 - Sarbatorile sunt tot mai aproape iar gospodinele deja fac ultimele pregatiri pentru Sarbatorile Pascale. Afla din randurile de mai jos cum sa pregatești un cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional.

Rețeta de chec pufos cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente pentru a pregati un desert delicios

23:50, 11.04.2024 - Cu siguranța ai gatit checul intr-o mulțime de combinații, atat cu fructe, cat și cu ciocolata sau alte arome. Daca vrei sa incerci o rețeta noua, care te va cuceri, trebuie neaparat sa gatești chec cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente.

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de trufe de ciocolata alba cu ghimbir. Un dulce delicios pentru cei dragi

19:35, 04.03.2024 - Daca te-ai saturat de clasicele deserturi și vrei sa incerci ceva nou, atunci gatește trufele de ciocolata alba cu ghimbir. Este un dulce delicios pentru cei dargi. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

Cum sa faci pui ca la KFC, varianta sanatoasa. Are mult mai putine calorii, dar gustul e peste asteptari

22:50, 01.03.2024 - KFC este unul dintre cele mai iubite restaurante din lume, ale caror feluri de mancare sunt foarte apreciate. Totuși, este cunoscut ca mancarea de tip fast-food este periculoasa și ar trebui evitata, motiv pentru care au aparut și alternative. Rețeta de pui crispy sanatos Descopera cum poți recrea gustul…

Prajitura cu ciocolata, reteta simpla fara unt. E usor de facut si are putine ingrediente

09:05, 28.02.2024 - Daca vrei un desert rapid și simplu, dar mai ales ieftin, avem noi soluția. Iata cea mai tare prajitura cu ciocolata, pentru care nu ai nevoie nici macar de unt. Se pregatește foarte repede și are foarte puține ingrediente. Iata rețeta și tot ce trebuie sa știi despre preparat. Cea mai rapida și ieftina…

Rețeta de prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Un desert delicios

10:55, 23.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu aveți idee ce sa gatiți, atunci nu va faceți probleme, deoarece noi venim cu soluția și va prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Este un desert care va reuși sa va incante papilele…

Rețeta de turta dulce fara zahar. Un desert delicios, cu puține calorii

00:00, 17.02.2024 - Turta dulce este unul dintre preparatele potrivite pentru a-i rasfața pe cei dragi, mai ales intr-o zi de weekend de iarna. De obicei, acest desert are multe calorii, motiv pentru care trebuie sa o incerci pe cea fara zahar. Iata cum se prepara rețeta de turta dulce fara zahar și cate calorii are.


Ce parere ai despre aceasta stire?