Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţetă de melci cu magiun de prune şi scorţişoară

Publicat:

Melcii din aluat reprezinta un desert raspandit in bucataria noastra si in patiserii. Sunt pufosi si parfumati si foarte deliciosi cand sunt proaspeti. De la o reteta la alta, de obicei difera umplutura melcilor. Se pot face cu nuca, crema de ciocolata sau cu diverse gemuri. Va propunem sa incercati o reteta slovaca de melci cu magiun de prune si scortisoara, dar ca diversificare ii puteti face si cu nutella in acelasi timp. Indiferent cu ce sunt umpluti, melcii din aluat satisfac pofta de dulce in orice moment al zilei.IngredientePentru aluat1/2 cub de drojdie;2 linguri de zahar + 1 lingurița…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Papanași sanatoși cu fulgi de ovaz. Rețeta cu smantana și dulceața dietetica

15:15, 26.04.2024 - Papanașii se numara printre deserturile tradiționale preferate de romani. Este cel mai popular desert romanesc, așa ca poate fi gasit, fara indoiala, in toate restaurantele din țara. In randurile de mai jos insa veți regasi o rețeta de papanași cu fulgi de ovaz, nu rețeta tradiționala.

Cum se pune cea mai buna varza murata și care e cea mai buna rețeta?

23:30, 15.04.2024 - Varza alba este cea mai populara opțiune pentru a fi murata, datorita consistenței și gustului sau. Aceasta este mai crocanta și mai ferma decat alte tipuri de varza, ceea ce o face ideala pentru murare. Totuși, varza roșie poate fi, de asemenea, murata cu succes și ofera un gust distinct și o culoare…

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Tarta cu lamaie si bezea

00:30, 09.02.2024 - Aluat tarta (pentru un cerc cu diametrul de 20 de cm) 110 gr. faina 40 gr. zahar pudra 10 gr. pudra de migdale 10 gr. amidon 1 gr. sare 60 gr. unt 82% grasime 25 gr. ou Se taie untul rece in cuburi mici si se amesteca cu restul ingredientelor. Aluatul obtinut se inveleste in folie alimentara si se lasa…

Gustul autentic al papricașului de pui, acum și la tine acasa. Rețeta tradiționala ungureasca

12:10, 05.02.2024 - Ingrediente- 1 kg de pulpe de pui, taiate in bucați potrivite- 2 cepe mari, tocate fin- 3 ardei grași, roșii și verzi, cubulețe- 3 linguri de ulei de floarea-soarelui- 3 linguri de pasta de roșii- 1 lingura de faina- 1 lingurița de boia dulce- 1/2 lingurița de boia iute- 500 ml supa de pui sau apa calda-…

Tarta cu roșii, rețeta cu care Andreea Esca și-a impresionat fanii. Ingredientele care fac diferența

18:35, 02.02.2024 - Demonstrandu-și latura talentata și creativa in bucatarie, Andreea Esca a reușit sa impresioneze internauții cu o rețeta ușor de urmat și cu rezultate apetisante. Prezentatoarea PRO TV a oferit pas cu pas instrucțiuni despre cum sa pregateasca o tarta delicioasa cu roșii, capturand astfel atenția și…


Ce parere ai despre aceasta stire?