Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de macrou la cuptor cu legume și sos de roșii. Un preparat delicios și ușor de pregătit pentru Buna Vestire

Publicat:

, este bine sa fie consumat pește, asta pentru ca tradiția spune ca așa poți trece peste probleme cu ușurința. Fiind vorba de o zi cu dezlegare, mai jos vei gasi o rețeta pe care o poți pregati.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de chec pufos cu cacao. Este delicios și poate fi pregatit in timpul postului

23:26, 18.04.2024 - Deserturile sunt preferate de mulți romani, astfel ca sunt preparate des. Rețeta de mai jos este ideala pentru toți pretențioșii, iar gustul te va face sa te indragostești. Se prepara simplu și nu vei avea nevoie de multe ingrediente.

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post

12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.

Rețeta de mancare de fasole verde cu ciuperci. Un preparat delicios de post

15:36, 02.04.2024 - Fasolea poate fi gatita in multe feluri și cu multe combinații de arome. Una dintre cele care te vor cuceri este cu ciuperci, in care daca bagi condimentele potrivite, va avea un gust fabulos. Este un preparat de post, pe care il gatești in doar cateva minute.

Rețeta de pește la cuptor cu legume. Cu ce preparat sa ii surprinzi pe cei dragi de Buna Vestire

13:20, 25.03.2024 - Creștinii care țin Postul Paștelui au, astppzi, dezlegare la pește. Daca nu știi cu ce sa iși surprinzi familia in aceasta zi, redacția Spynews.ro iți prezinta o idee de preparat pe care il vei adora. Rețeta de pește la cuptor cu legume este foarte ușor de pregatit și are un gust fabulos.

Rețeta de pateu de fasole cu legume. Un preparat delicios de sezon

09:50, 11.03.2024 - Pentru aceasta zi de luni ți-am pregatit o rețeta de sezon, mai exact pateul de fasole cu legume. Este un preparat delicios și sanatos, pe care ar trebui sa-l incerci și tu macar o data. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de supa de fasole cu pesto. Un preparat sanatos și delicios

13:55, 10.03.2024 - Este duminica, iar daca vrei sa te bucuri de un preparat sanatos și delicios, atunci pregatește rețeta de supa de fasole cu pesto. Este un preparat gustos, care va reuși sa-ți incante papilele gustative și ii va impresiona pe cei dragi ție. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de…

Rețeta de paste cu sos de roșii și spanac. Un preparat delicios și sanatos pentru pranz

09:45, 15.02.2024 - Daca ai ramas in „pana” de idei și vrei sa te bucuri de o mancare gustoasa, atunci pregatește rețeta de paste cu sos de roșii și spanac. Acest preparat este un deliciu italian! Este o mancare sanatoasa pentru pranz și ar trebui sa o incerci și tu macar o data. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și…


Ce parere ai despre aceasta stire?