Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de fursecuri cu gem. Desertul simplu pe care să-l prepari pentru familie

Publicat:

Fursecurile se numara printre cele mai iubite deserturi, iar cele preparare in casa vor avea o savoare speciala. Desertul se prepara in doar cateva minute și ai nevoie de puține ingrediente pentru ca rezultatul sa fie unul delicios.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de budinca de orez cu fructe. Desertul de post pe care sa-l consumi cu intreaga familie

23:55, 05.04.2024 - Toata lumea iubește deserturile, iar in timpul postului ele se prepara și mai des. Rețeta de bufinca de orez cu fructe este versatila și se pliaza pe gusturile tuturor. Rezultatul este delicios și se gatește in cateva minute.

Rețeta de chec cu vișine de post. Desertul rapid și simplu, specific perioadei in care ne aflam

10:05, 30.03.2024 - In cazul in care te numeri printre persoanele care se afla in perioada postul de dinaintea Paștelui, sigur ai nevoie de o lista variata cu preparate, atat feluri de mancare, cat și deserturi, pentru a trece cu brio aceasta perioada de curațare sufleteasca. Noi iți propunem sa incerci și rețeta de chec…

Rețeta de fursecuri cu migdale și cacao. Desertul ideal pentru intreaga familie

22:05, 21.03.2024 - Deserturile sunt delicioase și se pot consuma in orice moment. Daca le preferi pe cele facute in casa, rețeta de mai jos este ideala și se prepara in doar cateva minute. La final, rezultatul va fi perfect și numai bun de consumat alaturi de intreaga familie.

Rețeta de salam de biscuiți și curmale. Desertul simplu și rapid, specific perioadei de post

09:35, 03.03.2024 - Salamul de biscuiți este unul dintre cele mai populare deserturi. Aceasta rețeta mai este numita și desertul copilariei, fiind una dintre cele mai preparate rețete de cei batrani pentru nepoți. Salamul de biscuiți il gasim foarte ușor in comerț, dar gustul celui facut in casa este unul aparte. Iata…

Rețeta de prajitura cu vanilie, zmeura și capșuni. Desertul simplu pe care poți sa il pregatești partenerului de Valentine's Day

15:46, 13.02.2024 - Pentru cei care iși doresc sa incante papilele gustative ale persoanei iubite de Valentine's Day, o rețeta simpla și delicioasa de prajitura cu vanilie, zmeura și capșuni poate fi soluția perfecta. Acest desert rafinat aduce in prim plan gustul dulce și aroma imbietoare a fructelor, fiind ușor de pregatit…

Rețeta de tort cu portocale. Desertul este delicios pentru zilele speciale petrecute in familie

11:20, 11.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert delicios, atunci pregatește tortul cu portocale. Este un desert delicios pentru zilele speciale petrecute in familie. Acest preparat va reuși cu siguranța sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Cel mai simplu desert. Rețeta delicioaselor fursecuri cu unt, nu te mai poți opri din mancat

14:45, 05.02.2024 - Cu doar cateva ingrediente iese un desert care ii impresioneaza și pe cei mai pretențioși musafiri. Fursecurile cu unt sunt un deliciu, iar rețeta este una foarte simpla. Pentru a ieși fragede, gospodinele sunt avertizate sa fie atente la modul in care adauga faina.


Ce parere ai despre aceasta stire?