Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de cotlete de porc cu pere. Un preparat ideal pentru toamnă

Publicat:

Este toamna, iar majoritatea gospodinelor cauta sa gateasca preparate cu fructe și legume de sezon. Ei bine, noi ne-am gandit sa-ți prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta de cotlete de porc cu pere. Este un preparat ideal pentru acest sezon. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

6 articole de incalțaminte esențiale in pantofarul oricarei femei, bune de asortat tot anul

09:45, 10.04.2024 - In orice garderoba feminina se regasesc – sau ar trebui sa se regaseasca – piese vestimentare și accesorii care sa reprezinte cu succes baza unui look complet și stilat. Printre acestea se numara și articolele de incalțaminte esențiale, perfecte pentru a asorta ținute in orice sezon, cu orice ocazie.…

Rețeta de paste cu somon si tarhon. Preparatul ideal pentru un pranz in familie

10:25, 01.04.2024 - Rețetele pentru un pranz delicios sunt numeroase și pot fi gatite foarte simplu. PEntru a-i mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși, poți opta pentru pastele cu somon și tarhon care sunt foarte gustoase și s eprepara int-un timp record.

(studiu) Președintele ideal pentru moldoveni: Ce calitați trebuie sa aiba candidatul pentru a fi votat la toamna

12:05, 23.03.2024 - Moldovenii vor un președinte de țara care sa se preocupe mai mult de problemele cetațenilor sai și sa pledeze pentru relații bune nu doar cu Uniunea Europeana, dar și cu Federația Rusa. Portretul șefului de stat a fost realizat in baza rezultatelor unui sondaj IMAS din luna februarie, pe teritoriul…

Rețeta de pateu de fasole cu legume. Un preparat delicios de sezon

09:50, 11.03.2024 - Pentru aceasta zi de luni ți-am pregatit o rețeta de sezon, mai exact pateul de fasole cu legume. Este un preparat delicios și sanatos, pe care ar trebui sa-l incerci și tu macar o data. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

DESERT Tort ieftin, de sezon

15:50, 02.03.2024 - Rețeta combina un blat de pișcot, budinca de vanilie și un strat de capșuni in gelatina, creand un desert rafinat și aromat, ideal pentru orice ocazie. The post DESERT Tort ieftin, de sezon first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta de griș cu lapte prajit. Desertul rapid pe care il poți savura indiferent de sezon

18:56, 20.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de griș cu lapte prajit. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți gati alaturi de persoana iubita!

Rețeta de prajitura ecler. Desertul fara coacere pe care il poți prepara in orice sezon

23:40, 02.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura ecler. Iata cum se prepara acest desert rapid și fara coacere pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de prajitura cu fructe de sezon. Desert simplu și extrem de delicios

10:41, 02.02.2024 - Daca vrei sa le gatești celor dragi ceva simplu și delicios, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și-ți prezentam cea mai simpla și gustoasa rețeta pentru prajitura cu fructe de sezon. Este un desert simplu și care va reuși sa-ți aduca zambetul pe buze. Iata de…

Cuvinte cheie:

sezon toamna ideal reteta cotlete

Ce parere ai despre aceasta stire?