Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de ardei copți umpluți cu brânză. Cel mai bun aperitiv al verii

Publicat:

Cand vezi tarabele pline de ardei gandul iți zboara imediat la o rețeta de salata de ardei copți, insa și aceasta rețeta de ardei copți umpluți cu branza este ideala pentru o gustare de vara.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post

12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.

Rețeta de hummus cu ardei copți. Un deliciu pentru perioada de post

21:30, 04.04.2024 - In aceasta perioada, mii de creștini au ales sa renunțe la alimentele ce provin de la animale pentru a ține Postul Paștelui. Daca nu mai știi ce sa consumi la pranz sau cina, rețeta de humus cu ardei este ideala și vei satisface toți pretențioșii de la masa.

Cum sa faci ardei umpluți de post, ca la Manastirea Prislop. Rețeta unui preparat savuros

19:50, 04.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar preparatele care se incadreaza in rigorile acestei perioade cu semnificații religioase sunt la mare cautare. O rețeta de la Manastirea Prislop, de ardei umpluți de post, este populara in aceste zile.

Cum sa faci cele mai bune macaroane cu branza. Ies exact ca in copilarie, ingredientul care da tot gustul

10:50, 04.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum este cunoscut in mediul online, a dezvaluit ce ingredient cheie adauga in macaroane pentru a le da un gust deosebit. Rețeta pe care trebuie sa o respecți, daca vrei sa te bucuri de cele mai savuroase macaroane cu branza. Rețeta lui Barbosu de macaroane…

CINA VEGANA Ardei  umpluți cu cuscus in stil mediteranean, gratinați la cuptor

19:26, 02.03.2024 - Rețeta propune prepararea ardeilor grași umpluți cu cușcuș intr-un stil mediteranean și gratinați la cuptor The post CINA VEGANA Ardei  umpluți cu cuscus in stil mediteranean, gratinați la cuptor first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta de ardei copți cu smantana. Preparatul ideal pentru un pranz rapid

20:41, 15.02.2024 - Rețeta de ardei copți cu smantana și usturoi se gatește foarte simplu. Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar rezulatul va fi unul delicios. Il poți servi pe post de garnitura alaturi de o friptura sau poate fi inclus intr-o salata.

Rețeta de salata de vinete cu ardei copți. Preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada

09:36, 07.02.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu ardei copți. Este preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu branza și afine. Desertul rapid și ieftin perfect pentru orice sezon

19:51, 31.01.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura cu branza și afine. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!


Ce parere ai despre aceasta stire?