Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reportaj în comuna Șotrile, în care fostul primar condamnat pentru pornografie infantilă candidează din nou. „Fata a fost de vină” vs „În ce lume trăim?”

Publicat:

„Așa mi-au cerut satenii”, motiveaza , fostul primar din Șotrile, decizia de a candida din nou la alegerile care vor avea loc pe 27 iunie in comuna din județul Prahova. Edil in Șotrile inca din 2008, Davidescu a caștigat și anul trecut alegerile, dar condamnarea definitiva din 2019 i-a invalidat mandatulHarnic de fel, il descriu unii localnici, fostul primar a mai asfaltat pe ici, pe colo, a reabilitat o școala și are multe alte proiecte pe care nu a reușit sa le duca la bun sfarșit din 2008, de cand caștiga mandate. Printre ele, canalizarea și rețeaua de apa.Pedeapsa data de…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

IPJ Bacau:Școala altfel , in comuna Oituz

14:30, 25.04.2024 - Nr. 103 din 25 aprilie 2024 BULETIN DE PRESA "Scoala altfel ", in comuna Oituz La data de 24 aprilie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Oituz au fost prezenti alaturi de elevii Scolii Gimnaziale din localitate, in cadrul programului intitulat" Scoala altfel".Politistii au explicat elevilor…

Procurorii au primit raportul medico-legal in cazul elevului care ar fi fost violat la școala. Primele informații (surse)

14:45, 05.03.2024 - Procurorii care ancheteaza acuzațiile de viol reclamate de familia unui elev de la școala Nicolae Titulescu din București au primit raportul medico-legal, care ar fi neconcludent, potrivit unor surse din ancheta.


Ce parere ai despre aceasta stire?