Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REGHECAMPF, prima declaraţie după revenirea la Steaua. E FABULOASĂ

Publicat:

nu a fost prezentat oficial deoarece nu a semnat inca rezilierea contractului cu , dar a facut prima declaratie pentru site-ul oficial al ros-albastrilor.

CITESTE SI , PRIMUL SCANDAL dupa revenirea lui Reghecampf la STEAUA

"Spun doar atat pentru moment: sunt fericit si ma simt bine! Principala noastra preocupare este acum sa muncim foarte bine si sa vorbim mai putin. !", a spus .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf, cu privire la dosarul penal pe numele sau: „Eu sunt victima!”

14:20, 27.04.2024 - Laurențiu Reghecampf a oferit o prima reacție dupa ce avocatul Anamariei Prodan, fosta sa soție, a anunțat inceperea urmaririi penale pe numele tehnicianului pentru violența in familie. Reghecampf a transmis ca nu a primit vreo confirmare in acest sens. Mai mult decat atat, antrenorul se considera victima…

Prințul Harry și-a schimbat in mod oficial reședința principala - Noul domiciliu este in SUA

18:01, 18.04.2024 - Prințul Harry și-a schimbat in mod oficial reședința principala. Potrivit unor documente depuse in Marea Britanie, noul domiciliu este in SUA. Harry și Meghan locuiesc in California de cand au renunțat la funcțiile de membri ai familiei regale britanice, potrivit mediafax.

Corina Caciuc a fost chemata de Anamaria Prodan ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divorț

14:00, 11.04.2024 - Miercuri 10 aprilie, a avut loc, la Judecatoria Buftea, o noua infațișare in procesul de divorț dintre Anamaria Prodan (51 de ani) și Laurențiu Reghecampf (48 de ani). La proces s-au prezentat doar avocații celor doi, potrivit Click!.

Razboiul Prodan-Reghecampf continua! „Traiește din pensia alimentara”

18:06, 06.04.2024 - Un nou episod al scandalului dintre Laurențiu Reghecampf (48 de ani) și Anamaria Prodan (51 de ani). Chiar daca cei doi s-au desparțit in urma cu aproape 3 ani, telenovela continua. Deși ambii și-au refacut viețile, in urma desparțirii, inca nu au divorțat in acte. Laurențiu Reghecampf a cerut la FIFA…

VIDEO. Greva generala la Poșta Romana. In Neamț toata lumea lucreaza

11:45, 01.04.2024 - Oficial, astazi, 1 aprilie, a inceput greva generala la Poșta Romana, ceea ce ar insemna paralizarea activtații acestei instituții. Totul pleaca de la salariile mici ale angajaților și de lipsa unui acord negociat pentru semnarea noului contract colectiv pe companie. Principala revendicare are in vedere…

Anamaria Prodan, plina de nervi pe strada, in Las Vegas. Cum a pus-o la punct Bebeto: „Zici ca te cerți cu umbra ta”

16:46, 05.03.2024 - Anamaria Prodan a rabunit in plina strada, nemulțumita ca trebuie sa stea la coada pentru a face turul orașului Las Vegas. Cum a reacționat Bebeto, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, atunci cand impresara a vrut sa-și ceara banii inapoi.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Ronald Gavril. Cei doi sunt de nedesparțit: ”Ne traim viața…” / FOTO

18:10, 12.02.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt mai fericiți ca niciodata! Impresara radiaza alaturi de iubitul ei și profita de fiecare ocazie petrecuta cu el pentru a-i face o declarație de dragoste! La randul sau, Ronald Gavril ii demonstreaza Anamariei Prodan cat de romantic este!

Anamaria Prodan iși urmarește copiii: „Ma duceam cu taxi dupa ei”. Cu ce se ocupa fetele impresarei

11:45, 11.02.2024 - Anamaria Prodan are trei copii, doua fete și un baiat, și intotdeauna și-a dorit ca aceștia sa stea departe de anturajele nepotrivite. Vedeta are grija ca Rebecca, Sarah și Bebeto sa nu fie influențați de cei din jurul lor.Din casnicia cu Tibi Dumitrescu, Anamaria Prodan are doua fete, pe Sarah și Rebecca,…


Ce parere ai despre aceasta stire?