Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reforme care nu costă nimic

Publicat:

In condițiile in care programul de guvernare pentru urmatorii ani sunt prezentate doar fragmentar, gen "este nevoie de investiții" ar putea avea caștig de cauza cel mai simplu program. The post Reforme care nu costa nimic first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

REFORME EDUCAȚIONALE Legile invațamantului vor fi modificate prin OUG pentru a treia oara, in doar 8 luni

16:20, 25.03.2024 - Legile invațamantului preuniversitar și universitar inițiate de ministrul Ligia Deca ca parte a proiectului prezidențial „Romania educata“ vor fi modificate din nou, prin Ordonanța de Urgența, anunța Ministerul Educației. The post REFORME EDUCAȚIONALE Legile invațamantului vor fi modificate prin OUG…

CAMPIONAT DE DANS Loga Dance la Campionatul Național de Dans Sportiv și Cupa Mureșului

11:50, 18.03.2024 - Zilele trecute, Loga Dance School a participat la Campionatul Național de Dans Sportiv, un eveniment de rang inalt organizat in Targu Mureș.  The post CAMPIONAT DE DANS Loga Dance la Campionatul Național de Dans Sportiv și Cupa Mureșului first appeared on Informatia Zilei .

DETERMINARE ȘI ASPIRAȚII Marius Marin exploreaza opțiunile de transfer dupa EURO 2024

15:11, 17.03.2024 - Cu cifre impresionante in acest sezon, Marin exploreaza opțiunile de transfer cu determinare și aspirații mari pentru viitorul sau in fotbal. The post DETERMINARE ȘI ASPIRAȚII Marius Marin exploreaza opțiunile de transfer dupa EURO 2024 first appeared on Informatia Zilei .

EXCLUSIV: LEMN DEPOZITAT ILEGAL la OS Strambu Baiuț Masa lemnoasa in valoare de 300.000 lei a fost confiscata. Amenda de 30.000 lei. Cine este vinovat?

19:20, 16.03.2024 - Caz halucinant la Ocolul Silvic Strambu Baiuț. Au un depozit de masa lemnoasa avizat și autorizat de Garda Forestiera doar ca angajații de acolo ar fi primit ordin sa foloseasca drept depozit o alta suprafața de teren. Un teren care nu ar avea nicio treaba cu ce este trecut in acte. The post EXCLUSIV:…

AVERTIZARE ANSVSA Suc de la Lidl, oprit de la comercializare

22:05, 15.03.2024 - A.N.S.V.S.A. ne informeaza ca, producatorul Molkerei Gropper GmbH & Co. KG recheama produsul "Solevita  Smoothie Red Genius, 250mL", cu fructe roșii, avand data de expirare 12.03.2024. The post AVERTIZARE ANSVSA Suc de la Lidl, oprit de la comercializare first appeared on Informatia Zilei .

PROGNOZA METEO Temperaturi ridicate in urmatoarele patru saptamani in Romania

09:55, 15.03.2024 - In urmatoarele patru saptamani, vremea in Romania va cunoaște o incalzire semnificativa, cu temperaturi estimate mai ridicate decat media obișnuita pentru aceasta perioada The post PROGNOZA METEO Temperaturi ridicate in urmatoarele patru saptamani in Romania first appeared on Informatia Zilei .

POVESTEA LUI POLIO PAUL Supraviețuire intr-un plaman de fier timp de 70 de ani

12:06, 14.03.2024 - Paul a trait intreaga viața acolo și a devenit un simbol al rezistenței și perseverenței in fața unei condiții medicale extrem de dificile The post POVESTEA LUI POLIO PAUL Supraviețuire intr-un plaman de fier timp de 70 de ani first appeared on Informatia Zilei .

DUELUL DRAMATIC CU ATLETICO MADRID Ratarea lui Lautaro Martinez ii costa pe Inter Milano

09:35, 14.03.2024 - Martinez a trimis mingea mult peste poarta, iar Atletico Madrid a obținut biletele pentru sferturile de finala ale UEFA Champions League pentru acest sezon The post DUELUL DRAMATIC CU ATLETICO MADRID Ratarea lui Lautaro Martinez ii costa pe Inter Milano first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?