Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Recenzorii sună de două ori: se vor întoarce să completeze şi CNP-urile

Publicat:

se afla intre primele zece din tara ca ritm de lucru la recensamant, pana pe 24 octombrie fiind recenzate 50,29% din totalul locuintelor si familiilor, scrie Agerpres.ro.

a precizat ca este obligatorie declararea codului numeric personal de catre persoanele recenzate, mentionand insa ca toate datele preluate de recenzori sunt confidentiale.

Acolo unde recenzorii nu au preluat CNP-ul, ei vor reveni la locuintele recenzate deja.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Dupa 19 ani, Elena Gheorghe se intoarce in Mandinga

00:00, 24.05.2024 - 19 ani au trecut de cand Elena Gheorghe și trupa Mandinga și-au ales drumuri separate in cariera. Și totuși, data de 23 mai 2024 reunește pe aceeași scena a Salii Palatului foștii componenți ai trupei Mandinga care au cucerit topurile muzicale la inceputul anilor 2000 și prezinta povestea celor 20 de…

Prefectura Constanta: Lansare a fisei de identificare a cazurilor de bullying in format electronic

17:51, 16.05.2024 - Pentru prima data in Romania, elevii vor avea posibilitatea sa completeze fisa de identificare a cazurilor de bullying in format digital. Pentru prima data in Romania, elevii vor avea posibilitatea sa completeze fisa de identificare a cazurilor de bullying in format digital, transmite un comunicat din…

Cristian Popescu Piedone: Nu ma intoarce nimeni inapoi; eu merg pana la capat

20:41, 23.04.2024 - Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la functia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marti zvonurile referitoare la o posibila retragerea a sa din cursa electorala si a declarat ca alianta PSD - PNL "comploteaza", ca sa il sustina pe actualul edil, Nicusor Dan.

„Intoarce-te acasa la tine”. Spaniolii protesteaza impotriva supraturismului. Masurile luate de localnici ca sa descurajeze turistii sa le mai „calce pragul”

07:05, 19.04.2024 - Protestele spaniolilor impotriva supraturismului au devenit din ce in ce mai dese si numeroase. Localnicii destinatiilor celebre precum insulele Canare, Barcelona sau Malaga apeleaza la tot felul de masuri ca sa descurajeze turistii sa mai viziteze aceste locuri, scrie observatornews.ro .

David Popovici se intoarce! S-a semnat contractul și știm cine transmite Campionatul National de inot

13:50, 12.04.2024 - TVR Sport va transmite, in perioada 17-21 aprilie, Campionatul National de Inot pentru Seniori, Tineret si Juniori. David Popovici si Vlad Stancu, doi dintre cei mai buni sportivi ai Romaniei vor participa la Campionatul de va avea loc in bazinul de la Otopeni Competiția ce va avea loc in Complexul…

Se intoarce Dan Petrescu la CFR Cluj!? Antrenorul roman s-a desparțin de Jeonbuk Hyundai Motors

11:20, 06.04.2024 - Clubul Jeonbuk Hyundai Motors a anuntat, sambata, despartirea de tehnicianul Dan Petrescu, conform news.ro."A fost o perioada minunata sa lucrez cu cei mai buni jucatori si fani la cea mai buna echipa din Asia.

Test de inteligenta din alte vremuri. Gaseste cele 14 greseli din imaginea veche!

17:31, 16.03.2024 - Unii dintre noi viseaza, uneori, la timpuri apuse, in care lucrurile erau altfel, iar daca și tu faci parte din categoria acestor nostalgici, poți face asta rezolvand și un anume test de inteligenta din alte vremuri. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti 14 greseli intr-o imagine extrem de veche. Bafta!…


Ce parere ai despre aceasta stire?