Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Realizatoarea de televiziune Dana Chera (fostă Grecu) a născut o fetiță

Publicat:

  (fosta Grecu) a nascut o fetița. Este al treilea copil al sau și primul din noua  casnicie. Nu cu mult timp in urma, realizatoarea de televiziune iși facea o autoanaliza in care vrobea și despre copiii ei. ”Uneori sar calul la televizor. Nu mai sunt la varsta in care sa cred ca […] de televiziune (fosta Grecu) a nascut o fetița apare prima data in AM Press .

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a determinat-o pe Adela Popescu sa renunțe definitiv la televiziune. „Absolut ingrozitoare. Simțeam ca nu mai e nimic luminos”

11:00, 22.04.2024 - Adela Popescu, in varsta de 37 de ani, s-a retras din televiziune la scurt timp dupa ce a nascut al treilea copil. Deși iubea ceea ce facea, vedeta a clacat și a luat decizia de a se retrage din fata camerelor de filmat, fiind epuizata.Vedeta a decis sa rupa tacerea și sa vorbeasca despre un subiect…

O fosta caștigatoare de la „Vocea Romaniei”, marturie dureroasa despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizanta. Cadrele medicale injurau, vorbeau foarte urat!”

19:05, 18.04.2024 - Cristina Balan, artista care in 2015 a caștigat marele trofeu la „Vocea Romaniei”, a povestit experiența traumatizanta pe care a trait-o in urma cu 10 ani, atunci cand a nascut intr-un spital din București. Artista are o poveste de viața impresionanta. Cantareața a nascut acum 10 ani, intr-un spital…

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.

Un fost ministru și om de televiziune din Franța a murit. Era nepotul lui Francois Mitterrand: doliu uriaș

08:05, 22.03.2024 - Nepot al fostului presedinte francez Francois Mitterrand, ministru in mandatul lui Nicolas Sarkozy, Frederic Mitterrand, o personalitate deosebita, un mare cinefil, a anuntat in aprilie 2023 ca este "bolnav", fara sa dea detalii, relataeza AFP preluat de Agerpres."Moartea lui Frederic Mitterrand ma…

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?