Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția emoționantă a unui tată care află că donatorul anonim de la care a primit un rinichi este chiar fiica lui

Publicat:

O tanara a devenit virala pe internet dupa ce a distribuit raspunsul emoționant al tatalui sau cand a descoperit ca ea este donatorul anonim de la care a primit un rinichi, relateaza CBS News. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu o sarbatorește pe fiica lui și a Lambadei. Ce postare emoționanta a facut manelistul pentru Anais: „Faci 6 anișori...” / FOTO

18:00, 02.06.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Tzanca Uraganu și asta pentru ca el o sarbatorește pe fiica lui și a Lambadei. Micuța cantarețului de manele a implinit frumoasa varsta de 6 ani. Iata ce postare emoționanta a facut artistul pe rețelele de socializare pentru Anais!

(foto) Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

11:55, 17.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley, scrie Libertatea.ro .

Mama Monicai din Timiș, distrusa de durere dupa ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai ingrozitoare veste: ”Vreau sa fie si el la trei metri, cum este fata mea”

16:10, 13.05.2024 - Monica a murit in urma unui accident rutier, provocat de iubitul ei. Baiatul de 19 ani era șofer de doar patru zile și pierduse controlul volanului, intr-o curba. Din nefericire, Monica s-a stins din viața. Mama ei este distrusa de durere, caci luni dimineața a primit cea mai ingrozitoare veste.

Fiica lui Gica Popescu, in lacrimi. A primit de la tatal ei o 'cutie pe roți' in locul mult visatului bolid de lux: 'Sa zica mersi și de ala'

16:25, 25.03.2024 - In varsta de 21 de ani, Maria, fiica lui Gica Popescu, și-a droit din tot sufletul o mașina de lux, imediat dupa ce a luat permisul. Numai ca celebrul ei tata nu a fost deloc de acord sa investeasca peste 100.000 de euro intr-o mașina, așa ca tanara s-a trezit la poarta cu o mașina extrem de mica,…

Ce a primit Andreea Esca de la fiica sa. Gestul emoționant facut de Alexia Eram

19:10, 12.03.2024 - Alexia Eram (23 de ani) a fost prezenta marți le evenimentul organizat de celebra ei mama, Andreea Esca (51 de ani), care a sarbatorit intr-un mall din Capitala, 30 de ediții de AList Magazine, revista pe care o patroneaza.

Ce raspuns a primit Irinel Columbeanu de la fiica sa, acum adolescenta, cand i-a spus ca vrea sa iși cunoasca viitorul ginere

09:11, 06.03.2024 - Fostul mare afacerist Irinel Columbeanu (66 de ani), care, in prezent, traiește singur intr-o camera de la azilul de batrani din Ghermanești, ține legatura cu fiica sa, Irina (17 ani), stabilita, cu mama sa, in SUA. Intr-o discuție cu adolescenta, i-a zis ca și-ar dori sa ajunga in America.

Reacția de doua cuvinte a lui Darren Cahill dupa verdictul primit de Simona Halep

00:10, 06.03.2024 - Simona Halep nu-și mai incape in piele de fericire, dupa ce TAS a dat verdictul in cazul de dopaj. Tenismenei i-a fost ridicata penalizarea data de ITIA, de la 4 ani la 9 luni. Dupa aflarea deciziei, fostul antrenor al romancei, Darren Cahill, a transmis un mesaj pentru sportiva. Cum a reacționat Darren…


Ce parere ai despre aceasta stire?