Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reabilitarea Palatului Justiției, amânată din cauza rectificării bugetare și a vremii

Publicat:

Palatul Justiției din Arad va trece in 2023 cu aceeași fațada, asta deși exista un constructor care a caștigat licitația pentru reabilitarea imobilului in care iși desfașoara activitatea Tribunalul, Judecatoria, cel doua Parchete și DIICOT Arad.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul a oprit cautarile aeriene ale președintelui din cauza vremii. Securitatea se teme de demonstrații in Teheran

21:10, 19.05.2024 - Cautarile aeriene ale președintelui iranian Ebrahim Raisi au fost intrerupte pe fondul deteriorarii vremii și lasarii intunericului. In tot acest timp, forțele de securitate au fost desfașurate in intreaga capitala Teheran de teama demonstrațiilor.

Dezinsecția impotriva țanțarilor din Timișoara, amanata pe final de luna din cauza vremii

16:51, 23.04.2024 - Primaria Timișoara programase pentru perioada 15 – 25 aprilie o prima acțiune de dezinsecție impotriva țanțarilor. Din cauza vremii, aceasta, insa, nu se poate desfașura cum ar trebui, astfel ca va fi amanata pentru finalul lunii.

Caz de raie la un elev de liceu din Arad. Din cauza rușinii, se solicita alt diagnostic

13:30, 23.04.2024 - Un elev dintr-un liceu din Vestul țarii a fost confirmat cu scabie (raie). Deși exista informații ca sunt mai mulți adolescenți care prezinta aceasta simptomatologie, un singur caz este raportat la Direcția de Sanatate Publica (DSP) Arad

Pana și cerul pare sa-i fie potrivnic lui Trump: un miting programat in Carolina de Nord a fost anulat din cauza vremii nefavorabile

06:45, 21.04.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump si-a anulat, sambata, un miting in Carolina de Nord, primul sau eveniment major de campanie de la inceputul procesului sau penal din New York, din cauza vremii nefavorabile, informeaza news.ro.

Comisia de recurs a FRF a respins apelurile echipelor Dinamo si UTA Arad de reducere a sanctiunilor

17:16, 09.04.2024 - Comisia de recurs a Federatiei Romane de Fotbal a respins, in sedinta de marti, apelurile formulate de cluburile Dinamo Bucuresti si UTA Arad, de reducere a sanctiunilor dictate de Comisia de disciplina in urma violentelor de la meciul direct de pe stadionul Arcul de Triumf.Atat Dinamo, cat si UTA Arad…

Fermierii reclama ca pamantul crapa din cauza secetei si estimeaza pierderi la culturile de toamna

15:05, 08.04.2024 - Fermierii din Arad se plang de seceta accentuata de temperaturile neobisnuit de ridicate din ultima perioada si spun ca plantele cultivate in toamna, precum graul, orzul si rapita, s-au maturizat prematur din cauza caldurii, dar sunt subdezvoltate din cauza lipsei apei din sol.

Ce suma colosala a pierdut Simona Halep din cauza suspendarii! Și marii sponsori au parasit-o

14:36, 06.03.2024 - Simona Halep poate juca din nou, dupa eliminarea suspendarii aplicata marii sportive. Cel mai probabil se va inscrie la Miami Open (19 martie a.c) dar in mod sigur va participa la turneul sau preferat de Grand Slam, Roland Garros, ce va incepe pe 26 mai a.c. Suspendarea Simonei Halep pentru dopaj, ce…

Prima reacție a Simonei Halep dupa ce TAS i-a redus suspendarea: „Sprijinul copleșitor din partea atator romani m-a ajutat sa imi susțin cauza”

08:40, 06.03.2024 - Jucatoarea de tenis Simona Halep, a carei suspendare a fost redusa de la patru ani la noua luni de catre Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a afirmat ca sprijinul manifestat de numerosi romani a ajutat-o sa lupte pentru stabilirea adevarului in acest caz.


Ce parere ai despre aceasta stire?