Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răzvan și ispita masculină, Romeo, replici acide, la Insula Iubirii: "Pune un maieu pe tine! Concurenții au vizitat vila fetelor / VIDEO

Publicat:

Dupa ce fetele au vizitat vila baieților, acum a venit randul lor sa vada unde vor sta partenerele lor in decursul celor 21 de zile petrecute in Tailanda alaturi de ispite. Baieții au fost impresionați de loc și au stat de vorba și cu ispitele. Razvan și Romeo și au transmis cateva replici acide, in resort.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mai face și cum arata acum fosta ispita masculina de la Insula Iubirii, Sorin. S-a casatorit și pare mai fericit ca niciodata

14:05, 27.04.2024 - Povestea lui Sorin de la Insula Iubirii este una care a ramas in amintirea fanilor emisiunii. Insa, dupa ani de la apariția sa pe micul ecran, Sorin a gasit ceea ce mulți cauta toata viața - fericirea alaturi de iubirea vieții sale.

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner și Ștefan Popescu și-au aruncat replici acide la cel de-al treilea battle

21:06, 24.04.2024 - In ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 24 aprilie 2024, chefii s-au intalnit cu echipele lor pentru a afla ce tema de gatit le-a pregatit Irina Fodor. A fost momentul cand au ieșit scantei intre Alexandru Sautner și Ștefan Popescu.

Gigi Becali, replici acide catre Dan Șucu dupa FCSB – Rapid: „Chiar atat de idiot...?”

09:45, 21.04.2024 - Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a avut un nou schimb de replici cu Dan Șucu, omologul sau de la Rapid, dupa terminarea derby-ului dintre cele doua formații bucureștene, scor 2-2. Șucu și-a exprimat nemulțumirea la adresa arbitrajului, cu referire la golul lui Florent Hasani anulat cand Rapid…

(video) Cu glume și replici acide, consilierii municipali nu au examinat, nici in a doua zi de ședința, toate proiectele planificate

17:51, 01.03.2024 - Aleșii din Consiliul Muncipal Chișinau au continuat, astazi, ședința extraordinara inceputa ieri . Pe ordinea de zi au fost incluse 20 de subiecte, dintre care primele 11 au fost fie examinate ieri, fie transmise spre reexaminare.

(video) De la glume, la replici acide: Consilierii municipali au epuizat ordinea de zi, dupa doua zile de ședința

17:25, 01.03.2024 - Aleșii din Consiliul Muncipal Chișinau au continuat, astazi, ședința extraordinara inceputa ieri . Pe ordinea de zi au fost incluse 20 de subiecte, dintre care primele 11 au fost fie examinate ieri, fie transmise spre reexaminare.

(live/update) De la glume, la replici acide: Consilierii municipali continua ședința inceputa ieri

16:10, 01.03.2024 - Aleșii din Consiliul Muncipal Chișinau continua, astazi, ședința extraordinara inceputa ieri . Pe ordinea de zi sunt 20 de subiecte, dintre care primele 11 au fost fie examinate, fie transmise spre reexaminare.

O fosta ispita de la Insula Iubirii este din nou singura! Cuplul și-a spus adio dupa 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

15:05, 28.02.2024 - Deși in urma cu jumatate de an ispita iși cerea iubita de soție intr-un mod absolut inedit, se pare ca acum, dupa o relație de doi ani au decis sa mearga pe drumuri diferite. Iata despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la desparțire.

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…


Ce parere ai despre aceasta stire?