Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Cu glume și replici acide, consilierii municipali nu au examinat, nici în a doua zi de ședință, toate proiectele planificate

Publicat:
(video) Cu glume și replici acide, consilierii municipali nu au examinat, nici în a doua zi de ședință, toate proiectele planificate

Aleșii din Consiliul Muncipal Chișinau au continuat, astazi, ședința extraordinara inceputa ieri . Pe ordinea de zi au fost incluse 20 de subiecte, dintre care primele 11 au fost fie examinate ieri, fie transmise spre reexaminare.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Glume și replici la ședința CMC. Pantea: Doamna Popa nu danseaza pe tribuna, așa ca fara muzica, va rog

13:05, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Aleșii CMC, cu replici chiar la inceput de ședința. Pantea: MAN iși asuma guvernarea orașului. Popa: Foarte prost și incompetent

10:40, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(video) De la glume, la replici acide: Consilierii municipali au epuizat ordinea de zi, dupa doua zile de ședința

17:25, 01.03.2024 - Aleșii din Consiliul Muncipal Chișinau au continuat, astazi, ședința extraordinara inceputa ieri . Pe ordinea de zi au fost incluse 20 de subiecte, dintre care primele 11 au fost fie examinate ieri, fie transmise spre reexaminare.

(live/update) De la glume, la replici acide: Consilierii municipali continua ședința inceputa ieri

16:10, 01.03.2024 - Aleșii din Consiliul Muncipal Chișinau continua, astazi, ședința extraordinara inceputa ieri . Pe ordinea de zi sunt 20 de subiecte, dintre care primele 11 au fost fie examinate, fie transmise spre reexaminare.

(live/update) Ion Ceban, cu marțișoare pentru aleșii municipali, la ședința CMC: Pace in R. Moldova și peste tot

15:31, 01.03.2024 - Aleșii din Consiliul Muncipal Chișinau continua, astazi, ședința extraordinara inceputa ieri . Pe ordinea de zi sunt 20 de subiecte, dintre care primele 11 au fost fie examinate, fie transmise spre reexaminare.

(live/update) Aleșii din CMC, puși pe glume și astazi. Consilier PAS: Domnule Pantea, nu permiteți sa transformam ședința in stand-up sau talk show

13:00, 01.03.2024 - Aleșii din Consiliul Muncipal Chișinau continua, astazi, ședința extraordinara inceputa ieri . Pe ordinea de zi sunt 20 de subiecte, dintre care primele 11 au fost fie examinate, fie transmise spre reexaminare.

(video) Aleșii municipali, in ședința cu noi replici. Pantea catre Popa: Va propun sa treceți peste tot ce a fost astazi, ca o doamna de fier

17:15, 29.02.2024 - Aleșii municipali s-au intrunit, astazi, in ședința extraordinara. Pe ordinea de zi au figurat 20 de proiecte. Consilierii au facut schimb de replici și glume, au ținut discursuri de la tribuna și au examinat jumatate dintre proiecte.

(video) Ședința CMC, cu replici acide. Consiliera PAS: Nu sariți calul! Pintea: „Lasați declarațiile politice, despre nunți vorbim mai tarziu”

14:36, 02.02.2024 - Consilierii municipali s-au intrunit astazi, 2 februarie, in ședința extraordinara, dupa mai multe incercari eșuate. Pe ordinea de zi au fost patru subiecte. Totodata, reprezentanta PAS, Zinaida Popa, a propus includerea pe ordinea de zi a subiectelor legate de problemele legate de suspendarea grupelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?