Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Războiul din Ucraina a cauzat daune de patrimoniu în valoare de 3,5 miliarde de dolari, conform UNESCO

Publicat:
Războiul din Ucraina a cauzat daune de patrimoniu în valoare de 3,5 miliarde de dolari, conform UNESCO

Razboiul din Ucraina a provocat distrugeri in valoare de 3,5 miliarde de dolari in patrimoniul si sectorul cultural al tarii si a generat pierderi de venituri in valoare de 19 miliarde de dolari in divertisment, arta si turism, a estimat marti UNESCO, scrie .

In aprilie, organizatia ONU pentru educatie, stiinta si cultura, cu sediul la Paris, estimase pagubele la aproape 2,6 miliarde de dolari, iar pierderile din turism, arta si divertisment la aproximativ 14,6 miliarde de dolari, potrivit news.ro.

Pentru a ajunge la aceste cifre, UNESCO a identificat aproximativ 5.000 de situri…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Congresul SUA a aprobat pachetul de ajutor militar mult așteptat pentru Ucraina / 95 de miliarde de dolari, fonduri și pentru Israel și Taiwan

08:05, 24.04.2024 - Senatul american a aprobat, marți, un pachet de ajutor extern in valoare de 95 de miliarde de dolari ( care include sprijin militar pentru Ucraina, Israel și Taiwan, relateaza BBC. Senatul a susținut marți seara masura adoptata sambata de Camera Reprezentanților SUA .Acesta include 61 de miliarde de…

Senatul SUA dezbate soarta asistenței militare in valoare de miliarde de dolari pentru Ucraina, Israel și Taiwan

05:55, 24.04.2024 - Senatul Statelor Unite dezbate adoptarea finala a patru proiecte de lege privind ajutorul extern, ce vor trimite asistenta militara in valoare de miliarde de dolari catre Ucraina, Israel si Taiwan, informeaza Rador Radio Romania.

Ce arme poate primi Ucraina prin pachetul de ajutor de 61 de miliarde de dolari al SUA și cum poate fi schimbat razboiul cu Rusia (BBC)

17:05, 22.04.2024 - Pachetul de ajutor militar de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina a fost aprobat de Congresul SUA și ar putea fi semnat in cateva zile. O analiza BBC detaliaza ce arme ar putea primi ucrainenii și ce diferența ar putea face pe front in incercarea de a opri armata Rusiei sa avanseze.

Razboi in Ucraina, ziua 788. NATO si UE saluta ajutorul in valoare de 61 de miliarde de dolari pe care SUA il ofera Ucrainei

00:06, 21.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 788. Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, a salutat aprobarea de catre Camera Reprezentantilor a pachetului de ajutor mult asteptat pentru efortul de razboi al Ucrainei in fata Rusiei.

UNESCO: repornirea turismului din Ucraina va costa 9 miliarde de dolari

09:50, 14.02.2024 - UNESCO susține ca este nevoie de 9 miliarde de dolari pentru a reporni turismul in Ucraina. Agenția ONU estimeaza ca razboiul a privat Ucraina de venituri din turism de circa 19,6 miliarde de dolari.

UNESCO se gandește la repornirea turismului in Ucraina: Cat va ajunge sa coste aceasta acțiune

04:05, 14.02.2024 - UNESCO susține ca este nevoie de 9 miliarde de dolari pentru a reporni turismul in Ucraina. Agenția ONU estimeaza ca razboiul a privat Ucraina de venituri din turism de circa 19,6 miliarde de dolari. Ucraina va avea nevoie de 9 miliarde de dolari in 10 ani pentru ca sectorul sau de turism sa se redreseze,…

UNESCO spune ca sunt necesare 9 miliarde de dolari pentru a relansa turismul in Ucraina

20:45, 13.02.2024 - Ucraina va avea nevoie de 9 miliarde de dolari pe o perioada de 10 ani pentru ca sectorul sau turistic sa iși revina, a declarat marți agenția culturala a Națiunilor Unite, adaugand ca razboiul de doi ani a costat pana acum țara peste 19,6 miliarde de dolari in venituri din turism, noteaza Reuters.…

Senatul SUA a aprobat pachetul de ajutor in valoare de 95 de miliarde de dolari pentru Ucraina, Israel și Taiwan

14:40, 13.02.2024 - Senatul american condus de democrați a votat pentru adoptarea unui pachet de ajutor de 95,34 miliarde de dolari pentru Ucraina , Israel și Taiwan, pe fondul indoielilor tot mai mari cu privire la soarta legislației in Camera Reprezentanților controlata de republicani.


Ce parere ai despre aceasta stire?