Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Ruşii au luat o decizie-ŞOC în privinţa nou-născuţilor de la Mariupol!

Publicat:

Rusii se comporta deja ca si cum Mariupol ar fi taram rusesc. Orasul ucrainean pe care, practic, l-au sters de pe fata Pamantului pare Iadul. Chiar si asa, acolo inca se mai nasc copii. , nou-nascuții ucraineni primesc certificate de naștere emise de statul auto-proclamat Republica Populara Donețk. Rusii incalca deciziile ONU Eliberarea unor […] The post RAZBOI IN UCRAINA. Rusii au luat o decizie-SOC in privinta nou-nascutilor de la Mariupol! first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii au bombardat masiv orașul New York din Ucraina

14:06, 17.04.2024 - Rușii au inceput sa bombardeze masiv pozițiile ucrainene de langa New York, o localitate din regiunea Donețk ce poarta același nume cu metropola americana. Imagini ale bombardamentelor au fost publicate pe rețelele sociale.

Razboi in Ucraina. Forțele Kievului continua sa controleze orașul Chasiv Yar

14:30, 06.04.2024 - Forțele ucrainene controleaza in continuare orașul Chasiv Yar din estul Ucrainei, in pofida incercarilor trupelor rusești de a trece prin apararea lor, a declarat sambata comandantul suprem Oleksandr Syrskyi, citat de Reuters.

Rușii, pregatiți psihologic pentru un razboi impotriva Occidentului. Ce recunoaște in premiera Kremlinul

14:50, 22.03.2024 - Kremlinul recunoaște in premiera ca este in stare de razboi in Ucraina, dar susține in mod propagandistic ca acest lucru este condiționat de sprijinul primit de țara atacata din partea Occidentului.

Rușii au atacat cu rachete și drone Ucraina. 15 explozii in Harkov, orașul a ramas fara curent electric

08:21, 22.03.2024 - Rușii au atacat cu rachete și drone in timpul nopții mai multe orașe ucrainene, iar cel mai puternic lovit a fost Harkov unde au fost cel puțin 15 explozii, iar alimentarea cu energie electrica a fost oprita.

Razboi in Ucraina, ziua 749. Zeci de victime, dupa ce Rusia a bombardat un bloc de locuințe din orașul natal al lui Volodimir Zelenski

08:50, 13.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 749. Statele Unite au anunțat un pachet de ajutor de aparare constand in arme și echipamente pentru Ucraina in valoare de 300 de milioane de dolari, potrivit consilierului american pentru securitate naționala Jake Sullivan.

Ucraina spune ca se duc lupte grele in estul țarii. Orașul in care vor sa ajunga rușii: „Inamicul incearca sa-l ia cu asalt”

07:20, 10.03.2024 - Trupele ruse au crescut presiunea asupra pozitiilor defensive ucrainene in timpul unor lupte grele in estul Ucrainei, a declarat sambata comandantul ucrainean al regiunii, informeaza dpa, citata de Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 723. SUA avertizeaza ca rușii ar putea ocupa orașul Avdiivka din estul Ucrainei, din care ucrainenii au inceput sa se retraga

12:00, 16.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 723. In zilele de 14 și 15 februarie s-a desfașurat, la Bruxelles, Reuniunea miniștrilor aliați ai apararii din statele membre ale NATO și Reuniunea Grupului de contact pentru Ucraina (Ukraine Defense Contact Group).

Decizie radicala a Ucrainei, in plin razboi. Legalizeaza canabisul in scop medical

09:15, 16.02.2024 - Legea semnata marti de Zelenski va intra in vigoare abia la sase luni dupa ce va fi publicata oficial, iar interdictia de a vinde sau de a furniza canabis pentru uz recreational va ramane in vigoare.Parlamentul ucrainean a sprijinit legislatia sustinuta de voluntari in razboi in decembrie, insa politicieni…


Ce parere ai despre aceasta stire?