Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rata supravieţuirii în caz de cancer a crescut la nivel global; se menţine decalajul dintre ţări sărace-bogate (studiu)

Publicat:

Rata de supravietuire in caz de cancer la nivel mondial este in crestere, desi cifrele sunt influentate in mod disproportionat de rezultatele optimiste inregistrate in grupul restrans al tarilor bogate, este concluzia unui studiu amplu publicat miercuri in revista medicala , informeaza DPA.

Rezultatele finale au fost influentate de datele din , Canada, Australia, , Finlanda, Islanda, Norvegia si Suedia, unde sansele de supravietuire la cinci ani dupa diagnostic au crescut cel mai mult.

Studiul scoate in evidenta o seama de diferente…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

(doc) Moldovenii din șase state vor vota prin corespondența la alegerile prezidențiale. Proiectul, votat de PAS. Care sunt țarile

15:46, 26.04.2024 - Moldovenii stabiliți in SUA, Canada, Norvegia, Suedia, Finlanda și Islanda vor vota prin corespondența la alegerile prezidențiale și la referendumul din toamna. Parlamentul a votat, astazi, 26 aprilie, proiectul in a doua lectura.

NATO implinește 75 de ani de la fondare. Iohannis: Romania este ferm dedicata procesului de permanenta adaptare al Alianței Nord Atlantice

11:25, 04.04.2024 - "NATO, cea mai puternica si importanta Alianta de aparare din istorie, implineste 75 de ani. Relevanta acesteia este cu atat mai mare, avand in vedere actualul context dificil. Romania este ferm dedicata procesului de permanenta adaptare al NATO, astfel incat sa devina mai puternica si mai bine pregatita…

Exporturile de ciocolata ale UE au crescut cu 35% in interval de zece ani

15:25, 29.03.2024 - In 2023, 867 000 de tone de ciocolata și batoane de ciocolata au fost exportate de membrii UE in țari din afara UE (extra-UE), arata datele Eurostat. Acest lucru marcheaza o creștere de 2% fața de 2022 (852 000 de tone) și o creștere de 35% fața de 2013 (643 000 de tone). Principalii exportatori de…

Doar 7 țari din lume au aerul curat, potrivit OMS. Care sunt locurile unde oamenii respira cel mai sanatos

17:05, 22.03.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații a dezvaluit ca doar 7 dintre cele 134 de țari analizate se aflau sub limita organizației legata de particulele emise de mașini și procesele industriale. In același timp, calitatea aerului din unele țari s-a inrautațit semnificativ. Cele mai multe țari nu indeplinesc…

Doar șapte țari din lume indeplinesc standardele OMS privind calitatea aerului

15:10, 19.03.2024 - Australia, Estonia, Finlanda, Grenada, Islanda, Mauritius și Noua Zeelanda sunt singurele respecta limita recomandata de Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) pentru micile particule in suspensie expulzate de mașini, camioane și procese industriale.

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…

acționau in Marea Britanie, UE și SUA

09:51, 20.02.2024 - LockBit, o grupare notorie de criminalitate cibernetica, care pastreaza datele victimelor pentru rascumparare, a fost destructurata intr-o rara operațiune internaționala  de catre Agenția Naționala pentru Crima (ANC) din Marea Britanie, FBI, Europol și o coaliție de agenții internaționale de Poliție.…

Stoltenberg avertizeaza Europa, dupa afirmațiile lui Trump despre NATO, sa nu se bazeze doar pe ea insasi pentru aparare: „80% din cheltuieli vin din afara UE”

18:45, 14.02.2024 - Șeful NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat miercuri, 14 februarie, Europa sa nu incerce sa se descurce singura in domeniul apararii, dupa ce afirmațiile lui Donald Trump au provocat o noua dezbatere cu privire la faptul daca țarile de pe continent pot continua sa se bazeze pe protecția din partea Statelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?