Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rapid se pregăteşte de cea de-a noua achiziţie: un fost campion al României

Publicat:

Giulestenii continua sa se intareasca! Dupa ce i-au adus pe , , Ioan Mera, Emil Dica, , , si , alb-visiniii se pregatesc pentru a 9-a achizitie din aceasta vara.

Tweet

La echipa pregatita de va ajunge , mijlocasul de 26 de ani care a luat titlul in 2011 cu . Bus e liber de contract dupa ce si-a incheiat intelegerea cu , formatie care sezonul trecut a terminat pe locul 13 a doua ruseasca.

In Liga 1, mijlocasul de banda a evoluat…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rapid se face de ras in play-off și spune ADIO cupelor europene » GSP Live

09:40, 30.04.2024 - Alexandru Barbu revine cu o noua ediție GSP Live, astazi, de la 11:00, alaturi de jurnalistul GSP Adrian Duța. FC Botoșani a obținut 3 puncte de aur, in deplasarea de la Ploiești, cu Petrolul, scor 2-1, și de la principala favorita la retrogradare, acum este aproape de a se salva fara baraj. Rapid se…

Anomaliile lui Cristiano Bergodi la Rapid » Cum au eșuat giuleștenii in sezonul cu investiții uriașe

18:46, 16.04.2024 - Cristiano Bergodi (59 de ani) s-a desparțit de Rapid dupa 37 de meciuri pe banca, in cel de-al treilea sau mandat in Giulești. Infrangerea cu Sepsi, 0-1 pe teren propriu, și coborarea pe locul 5 in play-off-ul Superligii, penultimul, au atras inevitabil desparțirea de antrenorul italian. In urma sa,…

Dan Șucu, anunț despre viitorul lui Cristiano Bergodi, dupa patru infrangeri consecutive

23:35, 15.04.2024 - Rapid a pierdut partida de pe teren propriu cu Sepsi Sfantu Gheorghe, scor 0-1, in etapa a patra a play-off-ului SuperLigii. Giuleștenii au ajuns la patru infrangeri consecutive, iar conducerea anunța ca va lua masuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?