Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ramona Olaru, un nou mesaj tranșant pentru fostul iubit! Vedeta nu a trecut peste despărțirea de Cuza. ”Prefă-te că sunt morți”

Publicat:

și Cuza s-au desparțit, insa iata ca cu mult scandal. Asistenta TV nu ezita sa-i transmita fostului mesaj dupa mesaj, semn ca nu a reușit inca sa treaca peste separarea de el. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, mesaj emoționant la 5 zile de la inmormantarea fiicei sale: "Nu pierzi un suflet drag doar o singura data"

12:40, 31.03.2024 - La cinci zile de la inmormanatrea fiicei sale, tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, a transmis un mesaj emoționant. Iata ce postare a facut publica parintele indurerat!

Piedone, mesaj tranșant pentru presa: In urmatoarele doua saptamani nu voi dialoga cu niciun jurnalist

13:15, 26.03.2024 - Candidatul independent la Primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a transmis un mesaj adresat jurnaliștilor prin intermediul Facebook. „Stimați jurnaliști, muncesc așa cum m-au invațat cetațenii in ultimii 32 de ani:CU RESPECT pentru comunitatea care m-a ales sa-i reprezint interesele!…

Dana Budeanu, mesaj tranșant dupa anunțul lui Kate Middleton: „Vedeți ca mergeți cu șobolanii pe strazi”

09:15, 23.03.2024 - Dupa anunțul lui Kate Middleton referitor la boala cu care se confrunta, Dana Budeanu a venit cu un mesaj tranșant. Vedeta noastra nu s-a mai putut abține și a facut o serie de declarații pentru toți cei care comenteaza nefondat acest subiect. Dana Budeanu lovește din nou Dana Budeanu este unul dintre…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Cuza, gest impresionant pentru Ramona Olaru! Fostul iubit al asistentei TV a luat-o prin surprindere: ”Iți dai seama ca vreau” / VIDEO

09:40, 08.03.2024 - Neatza cu Razvan și Dani a inceput in ritm ce sarbatoare, in cea mai speciala zi din an pentru femei. Ramona Olaru a avut parte de cea mai romantica surpriza din partea lui Cuza, direct in platoul emisiunii! Iata ce gest a facut fostul iubit al asistentei TV!

Recunoști fetița din imagine? Vedeta și fostul ei iubit inca lucreaza impreuna, dupa ce s-au desparțit dupa o relație de 9 ani

11:25, 04.03.2024 - Este una dintre cele mai cunoscute actrițe ale noii generații. De la o varsta frageda a cunoscut succesul datorita talentului ei. A fost implicata in diverse proiecte TV de-a lungul carierei sale. Pe langa actorie, fetița din imagine are și o voce de invidiat. Cine este fetița din imagine? In prezent…

Știrile Antena Stars. Care este cel mai important marțișor pe care Andreea Marin l-a primit! Vedeta, mesaj emoționant pentru femei: ”Sa se prețuiasca...” / VDIEO

14:50, 01.03.2024 - Andreea Marin este o susținatoare a femeilor și un exemplu demn de urmat de feminitate și eleganța. Vedeta le-a transmis tuturor femeilor din Romania un mesaj emoționant și a dezvaluit care este cel mai important marțișor pe care l-a primit pana acum!

Catalin Bordea, mesaj tranșant pe Internet. Ce a transmis celebrul comediant: „Narcisist suna...” / FOTO

16:00, 27.01.2024 - Catalin Bordea a postat pe Internet un mesaj tranșant. Celebrul comediant a facut o postare pe rețelele de socializare cu care a reușit sa-și surprinda fanii. Iata ce a transmis juratul de la iUmor!


Ce parere ai despre aceasta stire?