Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălin Bordea, mesaj tranșant pe Internet. Ce a transmis celebrul comediant: „Narcisist sună...” / FOTO

Publicat:

a postat pe Internet un mesaj tranșant. Celebrul comediant a facut o postare pe rețelele de socializare cu care a reușit sa-și surprinda fanii. Iata ce a transmis juratul de la iUmor!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ediție de audiții la „iUmor”, sezonul 16. Jessica Karlen, din Suedia, va prezenta un moment de stand-up comedy

16:06, 28.04.2024 - Ultima ediție de auditii „iUmor”, sezonul 16 o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Manager de proiect și organizator de…

Xtra Night Show. Catalin Bordea nu vrea relație, dupa divorțul de Livia Eftimie. Ce spune celebrul comediant: „M-am obișnuit...” / VIDEO

11:06, 10.04.2024 - Catalin Bordea a dezvaluit ca nu vrea relație, dupa divorțul de Livia Eftimie. Ce a spus celebrul comediant despre viața amoroasa. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Ioana State, prima reacție dupa ce s-a anunțat ca participa la Asia Express 2024. Ce mesaj a transmis finalista iUmor și cu cine face echipa: “Bomba și fitilul…” / FOTO

13:20, 26.02.2024 - Ioana State, finalista iUmor, este una dintre vedetele care vor pleca pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia, in sezonul cu numarul șapte al Asia Express. Care a fost prima reacție a uneia dintre cele mai apreciate femei din stand-up-ul romanesc dupa ce s-a anunțat ca participa la celebrul…

Cuvintele pe care Catalin Bordea și le-a tatuat pe spate. Desenul neașteptat pe care l-a facut

00:20, 24.02.2024 - Catalin Bordea nu traverseaza cea mai buna perioada a vieții sale! Celebrul comediant a trecut printr-un divorț și și-a t mama din cauza unor probleme de sanatate. Aceste lucruri l-au impins sa-și faca un nou tatuaj. Desenul macabru care i-a luat prin surprindere chiar și pe fanii juratului de la iUmor!…

Catalin Bordea, tatuaj atipic! Cuvantul pe care și l-a inscripționat pe piele le-a dat de gandit fanilor / FOTO

13:45, 23.02.2024 - Catalin Bordea și-a facut un tatuaj atipic. Celebrul comediant și-a inscripționat pe piele un cuvant care le-a dat de gandit fanilor lui de pe rețelele de socializare. Iata ce și-a tatuat juratul de la iUmor pe corp, de aceasta data!


Ce parere ai despre aceasta stire?