Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raluca Lazarut devine actrita la Hollywood! Ce face vedeta de cand s-a mutat definitiv in America

Publicat:

a parasit in urma cu ceva vreme Romania , alegand sa se mute definitiv in America , pentru a-si putea construi acolo o viata impreuna cu barbatul pe care il iubeste, un roman stabilit de multi ani in . Pentru a-l urma pe barbatul iubit, Raluca a renuntat la cariera ei in televiziune si este pregatita sa o ia de la capat peste Ocean. Dupa cum scrie astazi ziarul Libertatea , ar urma sa o ia pe urma mai multor romance frumoase stabilite peste hotare, dorindu-si sa incerce o cariera la Hollywood. Asa se face ca dupa , sau…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Irinel Columbeanu refuza sa paraseasca azilul in care locuiește de ceva timp. Ar putea sa se mute in America. „Irina ar avea grija de mine. Dar nu-mi place”

13:05, 22.05.2024 - Irinel Columbeanu locuiește de mai mult timp la azil și nu vrea sa plece de aici, deși fiica lui, Irina, l-ar putea ingriji in America. Mai mult, fostul afacerist nu vrea nici sa locuiasca la un alt azi din Romania, chiar daca al plati lunar o suma mai mica.Irinel Columbeanu s-a obișnuit repede cu viața…

Știrile Antena Stars. Cum iși va petrece Anamaria Ferentz Paștele. Vedeta vine in Romania de sarbatori pentru prima data, dupa 10 ani: ”Imi doresc sa...” / VIDEO

14:50, 03.05.2024 - Anamaria Ferentz vine de sarbatori in Romania, dupa 10 ani in care le-a petrecut in Statele Unite ale Americii. Vedeta se pregatește pentru o perioada de relaxare, petrecuta cu toata familia ei, pe care o aduce de peste ocean. Iata ce vor face de Paște și unde vor merge.

Romanii vor putea calatori in America fara viza. Ambasadorul Romaniei in SUA: „Sunt foarte optimist ca acest lucru se poate intampla anul viitor”.

10:55, 25.04.2024 - Romanii vor putea calatori fara viza in Statele Unite ale Americii de anul viitor. Romania face eforturi susținute pentru a intra in programul Visa Waiver, potrivit ambasadorului Romaniei in SUA, Andrei Muraru.

Anamaria Ferentz s-a intors in Romania dupa 14 ani. Cum e viața in America cu iubitul și cu cei 7 copii ai lui: „Am intrat și in imobiliare”

11:05, 16.04.2024 - Anamaria Ferentz a revenit in Romania dupa 14 ani in America, acolo unde s-a dus sa traiasca o viața normala, fara paparazzi. Despre viața ei in Statele Unite ale Americii a facut dezvaluiri acum, spune ca e fericita alaturi de americanul cu care traiește de trei ani o poveste de iubire. Invitata in…

Monica Birladeanu, despre intoarcerea in Romania și regulile de aur la 40 de ani. „Focusul principal nu e slabitul”

10:41, 16.04.2024 - Dupa 13 ani petrecuți in Statele Unite, Monica Birladeanu a decis sa se intoarca in Romania, incarcata cu un bagaj plin de experiențe și invațaminte. Dupa ce a schimbat 7 case in doar 13 ani, actrița a simțit nevoia de stabilitate. Vedeta a marturisit și cum se menține in forma.

Monica Birladeanu s-a intors in Romania dupa 13 ani petrecuti in America. Ce a pațit vedeta peste ocean. „Am schimbat 13 case. E greu”

17:00, 15.04.2024 - In urma cu doi ai, Monica Birladeanu a renunțat la America și s-a intors in Romania, dupa 13 ani petrecuti peste ocean. Actrița a obținut rapid proiecte in televiziune, astfel ca de cand s-a intors in tara, aceasta a fost mai tot timul ocupata.Monica Birladeanu s-a intors in Romania in urma cu doi ani,…

Cine sunt parinții lui Sebastian Stan. Au divorțat cand avea doar doi ani și s-a mutat din Romania cu mama lui

14:10, 15.04.2024 - Sebastian Stan a devenit unul dintre cei mai bine cotați actori de la Hollywood și chiar daca face parte dintr-o lume exclusivita, nu și-a uitat originile. Iata cine sunt parinții lui și cum s-a schimbat viața actorului inca de la varsta de doi ani, cand mama și tatal lui au divorțat.

Balconul-vedeta de pe o cladire din Romania, fara acces și fara podea: „S-a mutat Verona la Braila. Cautați-o pe Julieta!” FOTO

16:05, 05.03.2024 - Un balcon din metal, fara podea sau ușa care sa faca legatura cu interiorul, poate fi admirat la etajul unei cladiri istorice din centrul orașului Braila. In ultimul an, construcția a devenit celebra pe rețelele de socializare și a atras sute de turiști curioși.


Ce parere ai despre aceasta stire?