Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raed Arafat, mesaj de ultimă oră pentru români despre Ro-Alert. Vești deloc bune

Publicat:

Luna iunie a anului 2021 a fost, cu siguranța, una dintre cele mai ploiase ale ultimei decade. Secretarul de stat atrage atenția romanilor cu privire la alarmele . La ce folosește, mai exact, aplicația și cand se vor opri vijeliile și ploile torențiale. , mesaj de ultima ora pentru romani despre […] The post , mesaj de ultima ora pentru romani despre Ro-Alert. Vești deloc bune appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elevii romani, medaliați la Olimpiada Balcanica de Matematica. Mesajul ministrului Educației

12:25, 01.05.2024 - O medalie de aur, patru de argint si una de bronz au fost obtinute de elevii romani la Olimpiada Balcanica de Matematica, desfasurata zilele acestea la Varna.Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a salutat succesul elevilor romani. “Vesti grozave primite aseara din Bulgaria: o medalie de aur si locul I cu…

Incendiu puternic la un cunoscut complex rezidențial din nordul Capitalei. A fost emis mesaj Ro-Alert

15:05, 29.04.2024 - Un puternic incendiu a izbucnit la complexul rezidențial One din nordul Capitalei. Flacarile au cuprins materialele de pe acoperișul unei cladiri aflata in construcție. La fața locului au fost trimise 8 autospeciale de stingere, 2 autoscari, o descarcerare, și o autospeciala SMURD.  Din imagini se vede…

Vești bune pentru romani! Guvernul ofera un ajutor financiar de 1.500 euro. Cine poate sa beneficieze

08:50, 02.04.2024 - Vești bune pentru romani! Guvernul a lansat un nou program prin care ofera suma de 1.500 euro. Cei care vor sa beneficieze de acești bani trebuie sa indeplineasca cateva condiții. Iata ce trebuie sa faci daca vrei sa iți intre banii in cont.

Vești bune pentru romani! Trei tipuri noi de vouchere: „In aceasta primavara...”

17:35, 26.03.2024 - Vești bune pentru romani! S-au anunțat trei tipuri noi de vouchere. Ce a marturisit ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu. Cine sunt cei ce vor putea beneficia de acest ajutor, dar și care este motivul deciziei.

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Klaus Iohannis, mesaj de la Bruxelles pentru fermierii romani: 'Vom discuta aceste chestiuni și cred ca vom gasi soluții bune'

13:36, 21.03.2024 - Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, de la Bruxelles, ca este convins ca se va gasi soluții pentru fermierii romani. „Obiectivul nostru este de a identifica masuri care sa funcționeze pe termen scurt, dar și masuri care sa asigure un raspuns eficient pe termen mai lung, termen mediu și chiar…

Anunț important pentru romani! Noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024

09:01, 19.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat care sunt noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024. Ce trebuie sa știe cetațenii eligibili pentru a beneficia de cele șase tranșe de bani.

Vești bune pentru romani! Cum poți cumpara bilete de tren mai ieftine. CFR a anunțat reduceri

12:05, 13.02.2024 - Vești bune pentru romani! CFR Calatori a anunțat reduceri semnificative pentru biletele de tren, oferind oportunitatea de a merge mai ieftin in perioada 15-18 februarie 2024. Iata ce se va intampla la Complexul Expozitional ROMEXPO din Bucuresti.


Ce parere ai despre aceasta stire?