Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răducu Mazăre, primele declarații după vizita în penitenciar, de ziua lui Radu Mazăre: „Am reușit să-mi îmbrățișez tatăl”

Publicat:

Familia lui a ajuns vineri la pentru a-l vedea pe fostul primar, dat fiind faptul ca este ziua lui de nastere, implinind varsta de 51 de ani. Despre aceasta revedere emoționanta a povestit , fiul fostului edil al Constanței, in cadrul unei convorbiri telefonice la emisiunea „Agenția VIP”.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au aparut primele imagini cu momentul in care Prințul Paul de Romania a fost reținut. Acesta era cu familia intr-un resort de lux din Malta / VIDEO

10:00, 30.04.2024 - Au aparut primele imagini cu momentul in care Prințul Paul de Romania a fost reținut, in Malta. Amintim ca acesta a fost saltat de oamenii legii in cursul zilei de duminica, 28 aprilie 2024, dintr-un hotel de lux din țara insulara din Europa de Sud.

Judecatorii resping cererea lui Radu Mazare, fostul primar al Constantei, de liberare conditionata! (MINUTA)

15:15, 17.04.2024 - Judecatoria Sectorul 4 Bucuresti s au pronuntat miercuri, 17 aprilie 2024, in dosarul in care Mazare Radu Stefan, fostul primar al Constantei, cere sa fie eliberat conditionat Instanta a respins cererea de liberare conditionata. MINUTASolutia pe scurt: In baza art. 587 alin. 2 C.proc.pen. raportat la…

Imparatul Japoniei și-a facut cont pe Instagram. Insa primele fotografii postate nu sunt așa cum se așteptau japonezii

15:10, 01.04.2024 - Familia imperiala japoneza a facut luni primii sai pasi pe retelele de socializare, prin intermediul Instagram, insa cei care spera sa descopere mai multe selfie-uri spontane si alte instantanee decat cele difuzate de obicei in mass-media traditionale risca sa fie dezamagiti.

Știrile Antena Stars. Aurel Padureanu, primele declarații dupa ce a aflat ca va deveni bunic. Cum i-au dat vestea cea mare fiul și nora: „E darul lui Dumnezeu” / VIDEO

16:21, 22.03.2024 - De trei luni, fiul Corneliei Catanga și soția lui, Alina, traiesc o perioada unica, asta pentru ca vor deveni parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca, iar de curand, au anunțat ca vor avea un copil.

Hamude Dawoud, primele declarații dupa ce s-a casatorit! Ce spune artistul despre femeia care a reușit sa il cucereasca

22:55, 20.03.2024 - Hamude Dawoud face primele declarații dupa ce s-a casatorit, in urma cu doar cateva zile. Artistul vorbește, in exclusivitate, despre femeia care i-a furat inima și a reușit sa il duca in fața ofițerului de stare civila.

Oana Roman, primele declarații dupa ce Mioara Roman a fost inmormantata. Vedeta, recunoscatoare ca i-a avut alaturi pe cei apropiați in cea mai dificila zi / FOTO

15:40, 27.02.2024 - Ieri, Mioara Roman a fost inmormantata. Au fost momente grele pentru intreaga familie. Cele doua fiice, Oana și Catinca Roman au avut alaturi oameni apropiați, care au doar cuvinte de lauda la adresa Mioarei Roman, despre care persoanele dragi spun ca a fost un om deosebit.

Regele Charles, primele declaratii de cand a fost diagnosticat cu cancer. Ce a transmis monarhul: „Cea mai mare mangaiere...”

09:30, 11.02.2024 - Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a facut primele declaratii de cand a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul britanic este foarte increzator ca totul va fi bine intr-un final și iși va reveni. Iata ce a transmis acesta cu privire la starea lui de sanatate!


Ce parere ai despre aceasta stire?