Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Radu Tudor: "Doborârea rachetelor hipersonice Kinjal, un bilanț nesperat de optimist al apărării din Ucraina. Putin se transformă în teroristul planetar numărul 1"

Publicat:

Analistul militar a comentat la Antena 3 CNN informația distribuita de oficiali militari ucraineni, potrivit carora apararea anti-aeriana a Kievului a reușit sa distruga șase rachete hipersonice Kinjal in cursul nopții de luni spre marți.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Radu Tudor: Cred ca in foarte scurt timp vom vedea victorii importante ale Kievului

12:45, 25.04.2024 - Analistul militar Radu Tudor a explicat, intr-o intervenție recenta la radiodifuziunea publica, felul in care ajutorul american promulgat de președintele Joe Biden va schimba situația pe frontul razboiului din Ucraina.

Radu Tudor: "Romania poate trimite in Ucraina muniție pentru sisteme Patriot. Cred ca in foarte scurt timp vom vedea victorii importante ale Kievului"

11:46, 25.04.2024 - Analistul militar Radu Tudor a explicat, intr-o intervenție recenta la radiodifuziunea publica, felul in care ajutorul american promulgat de președintele Joe Biden va schimba situația pe frontul razboiului din Ucraina.

Secretele rachetei hipersonice rusești Zirkon pot ajunge in mainile americanilor

22:50, 26.03.2024 - Doborarea cu succes a doua rachete rusești ZM22 Zircon deasupra Kievului in dupa-amiaza zilei de 25 martie a facut posibila obținerea mult mai multe date despre acestea și sa afle ca acest tip de racheta.

Sfatul șefilor armatei britanice pentru Ucraina: „Putin trebuie sa știe ca pierde Crimeea, ca pierde Marea Neagra“

09:41, 18.03.2024 - In timpul unei vizite in Ucraina, ministrul britanic al Apararii, Grant Shapps, și comandantul armatei britanice, Tony Radakin, au oferit sfaturi conducerii politice și comandanților militari cu privire la strategia in razboiul impotriva Federației Ruse, scrie Sunday Times.

Romani, pe lista cu persoane urmarite de regimul Putin. Rusia i-a luat la ochi pe cei care lupta de partea Kievului

15:10, 12.03.2024 - Comitetul de Investigații al Rusiei a anunțat ca a plasat pe lista sa cu persoane urmarite peste 700 de cetațeni straini care lupta in Ucraina. Printre cei peste 700 de combatanți straini se afla și un numar necunoscut de cetațeni romani. Prezența cetațenilor straini care lupta in armata ucraineana…

Cum se schimba razboiul din Ucraina daca Occidentul trimite trupe acolo | Radu Tudor: "Nu se va discuta niciodata instituțional, la nivel NATO și UE"

17:06, 27.02.2024 - Jurnalistul și analistul militar Radu Tudor a comentat la Antena 3 CNN posibilitatea ca partenerii Kievului sa trimita militari in Ucraina, așa cum a președintele francez Emmanuel Macron a lasat sa se ințeleaga ca ar fi posibil.

Tactica „pamantului parjolit” aplicata de Putin in Ucraina: Rade un oraș cu artileria pana cand nu mai poate fi aparat. Ocupa-l. Repeta

08:05, 06.02.2024 - Criza de muniții - in special obuze de artilerie - cu care se confrunta in prezent armata ucraineana face ca Rusia sa revina la vechea sa tactica a „pamantului parjolit”, prin care sa obțina caștiguri teritoriale in Ucraina pur și simplu prin apelarea la forța bruta. In lipsa unor contramasuri din partea…


Ce parere ai despre aceasta stire?