Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Radio România Actualități își respectă ascultătorii

Publicat:

Radio Romania Actualitați iși respecta ascultatorii Astazi, 11:57
Comenteaza de Bogdan Predescu

Caștigatoarea concursului Verde la Marele Premiu – , alaturi de Ema Rusu, mama ei, se afla in acest week-end la cursa de Formula 1 de pe Circuitul de la Hungaroring.

si Bogdan Predescu la cursa de Formula 1 de pe circuitul de la Hungaroring.

Câștigatoarea concursului Verde la Marele Premiu – , alaturi de Ema Rusu, mama ei, se afla în acest week-end la cursa de Formula 1 de pe Circuitul de la Hungaroring.

Proiectul Radio…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Max Verstappen, pole position in cursa sprint de la Miami - Rezultate dezamagitoare pentru Mercedes

08:50, 04.05.2024 - Nu a fost loc de surprize in calificarile pentru cursa sprint de Formula 1 de la Miami, Max Verstappen stabilind cel mai bun timp (1:27.641). Dezamagirile zilei au venit din partea monoposturilor Mercedes: George Russell va pleca al 11-lea in cursa de sambata, iar Lewis Hamilton al 12-lea.

Formula 1: Max Verstappen a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei

11:05, 20.04.2024 - Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, disputata sambata dimineata. Verstappen i-a invins pe Lewis Hamilton (Mercedes) si Sergio Perez (Red Bull). Au urmat cele doua Ferrari, cu monegascul Charles Leclerc in fata spaniolului Carlos…

Max Verstappen a caștigat cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei

09:55, 20.04.2024 - Liderul Campionatului Mondial de Formula 1, Max Verstappen, a caștigat cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, a cincea etapa a sezonului 24, desfașurata pe circuitul de la Shanghai, potrivit mediafaxOlandezul i-a devansat pe Lewis Hamilton și pe coechipierul sau, mexicanul Sergio

Ce se intampla astazi la Formula 1. Lewis Hamilton a plecat de la un interviu

12:40, 08.04.2024 - Formula 1 vine zilnic cu actualizari despre ce urmeaza sa se intample in competiție. Cea mai spectaculoasa cursa din lume ii aduce in prim-plan pe cei mai buni piloți. Lewis Hamilton a trait momente neașteptate in cadrul unui interviu, de la care a ales sa plece.

Cine a ciștigat Marele Premiu al Australiei la Formula 1

17:56, 24.03.2024 - Cursa a avut loc pe circuitul Albert Park din Melbourne, in fața a peste 130.000 de spectatori, iar Sainz a profitat de abandonul titraților piloți, Max Verstappen și Lewis Hamilton, obținind victoria. Spaniolul i-a devansat pe monegascul Charles Leclerc și pe britanicul Lando Norris, care au completat…

Formula 1: Dubla Ferrari in Australia - Abandonuri pentru Verstappen și Hamilton

08:00, 24.03.2024 - Marele Premiu de Formula 1 din Australia a fost unul spectaculos, cu doua abandonuri de marca: Max Vestappen și Lewis Hamilton. Grand Prixul de pe circuitul Albert Park a adus o dubla neașteptata pentru Scuderia Ferrari: Carlos Sainz a caștigat, in timp ce Charles Leclerc a sosit al doilea.

Mai mult decat un P7? » Noua senzație din Formula 1, in pole-position pentru un loc permanent in 2025

18:30, 13.03.2024 - In cursa de weekend-ul trecut de la Jeddah, Oliver Bearman a constituit surpriza placuta a paddock-ului, obținand un rezultat ce il poate propulsa catre un loc permanent in competiție. Britanicul in varsta de 18 ani l-a substituit la manșa monopostului Scuderiei pe ibericul Carlos Sainz, operat de apendicita,…

Pilotul multiplu campion mondial care ar putea reveni in Formula 1

14:15, 01.03.2024 - Transferul lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari a adus o agitație suplimentara in lumea Formulei 1. Zvonurile privind inlocuitorul britanicului sunt multe, iar ultima varianta este reprezentanta de o intoarcere a lui Sebastian Vettel in Marele Circ.


Ce parere ai despre aceasta stire?