Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Radacina de lemn dulce, un leac pentru cancer

Publicat:

Radacina de lemn dulce contine un compus, glicirizina, despre care s-a crezut ca ar putea fi folosita la crearea unui medicament care sa lupte impotriva formelor agresive de cancer al pielii, scrie doctorulzilei.ro. 
Cercetatorii de la Universitatea din Minnesota au descoperit in radacina de lemn-dulce un nou ingredient, Izoanguston A, care prezinta aceleasi beneficii in ceea ce priveste tratarea cancerului de piele, fara efectele secundare periculoase.

Vezi si: Beneficiile radacinii de lemn dulce
 
Melanomul malign este a treia cea mai frecventa forma…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce au descoperit recent cercetatorii sub suprafața Pamintului

00:40, 01.05.2024 - Cercetatorii de la Northwestern University din SUA au anunțat ca au descoperit „un tezaur acvatic” ascuns adinc sub suprafața Pamintului. Descoperirea a fost posibila datorita unui tip de roca albastra care exista in mantaua planetei noastre și are abilitatea unica de a capta apa in structura sa. {{739030}}Anunțul…

„De pe Pamant spre Luna și Marte”, la USV, alaturi de cosmonautul roman Dumitru Prunariu

14:50, 04.04.2024 -  Recent, Suceava a fost „dusa in spațiu", in cadrul evenimentului "De pe Pamant spre Luna și Marte", organizat de Rotary Club Suceava Cetate, in parteneriat cu Universitatea "Ștefan cel Mare" din Suceava.Invitatul special al acestui eveniment a fost singurul ...

Silimarina, extractul din planta „Ciulinul Mariei”, beneficii extraordinare pentru sanatate, de la protejarea ficatului, pana la controlul afectiunilor neuropsihice

00:15, 04.04.2024 - MIRACOL AL NATURII… Silimarina este un extract dintr-o planta medicinala numita Silybum Marianum sau „Armurariu”, care in popor este cunoscuta mai mult sub numele de „Ciulinul laptelui” sau „Ciulinul Mariei”. „Armurariul” este originar din Asia si Sudul Europei, insa, in prezent, este cultivat pe aproape…

Fosila gigant: descoperirea uimitoare a unui delfin preistoric monstruos, dezvaluie unul din secretele Amazonului!

16:20, 31.03.2024 - In fascinanta calatorie a cercetatorilor prin istoria Pamantului, fiecare fosila descoperita reprezinta o fila noua din povestea vremurilor trecute. Aceste relicve fara varsta dezvaluie secrete uluitoare ale ecosistemelor acvatice care au populat planeta in epoci indepartate. Cand cercetatorii au descoperit…

O echipa de cercetatori a descoperit ceva bizar, ce parea a fi un craniu care ieșea dintr-un terasament. Au fost uimiți cand au realizat despre ce este vorba

05:05, 28.03.2024 - In urma cu aproximativ 16 milioane de ani, un delfin uriaș a navigat in adancurile domeniului sau acvatic. Dar, spre deosebire de majoritatea delfinilor moderni, casa sa nu era un ocean, ci traia intr-un lac de apa dulce din Amazonul peruvian. Și, deși exista specii de delfini de apa dulce amazonieni…

Un algoritm poate detecta noile variante COVID-19 mult mai rapid

12:11, 13.03.2024 - Cercetatorii de la Universitațile din Manchester și Oxford au creat un algoritm AI numit Classix care poate identifica noile variante COVID-19 intr-un stadiu incipient. Classix este important deoarece permite autoritaților sanitare sa ia rapid masuri specifice pentru a preveni raspandirea variantelor…

Prazul cu gust de usturoi. Face parte din flora spontana, iar cercetatorii spera sa impuna planta in ferme și gradini

05:51, 04.03.2024 - Un soi de praz cu gust de usturoi este studiat de cercetatorii buzoieni de la Banca de Resurse Genetice Vegetale. Planta a fost descoperita in flora spontana din Padurea Crang, cel mai mare parc din Buzau iar de cinci ani aceasta este studiata

Un nou potential tratament impotriva cancerului mamar agresiv, descoperit de cercetatori australieni (studiu)

01:30, 06.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de san, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta impotriva…


Ce parere ai despre aceasta stire?