Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Putin e tot mai îngrijorat de criza demografică: „Rusia va trebui să importe forţă de muncă. Nu avem multe opțiuni”

Publicat:
Putin e tot mai îngrijorat de criza demografică: „Rusia va trebui să importe forţă de muncă. Nu avem multe opțiuni”

Presedintele rus a avertizat joi ca Rusia va fi nevoita sa creasca productivitatea muncii sau sa importe forta de munca, din cauza crizei demografice legate de imbatranirea populatiei, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lukașenko le cere ucrainenilor sa faca pace cu Putin ca sa evite o „apocalipsa nucleara”

12:40, 25.04.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a declarat joi ca in prezent exista conditii propice pentru ca Ucraina si Rusia sa inceapa tratative de pace intrucat exista un impas pe linia frontului, relateaza Reuters, care citeaza agentia de presa rusa TASS.

Vladimir Putin: 'Avem nevoie sa aducem forta de munca din strainatate sau sa crestem productivitatea muncii'

17:11, 04.04.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat joi ca Rusia va fi nevoita sa creasca productivitatea muncii sau sa importe forta de munca, din cauza crizei demografice legate de imbatranirea populatiei, transmite agentia EFE, relateaza Agerpres.

Putin a dat de greu

16:56, 04.04.2024 - Presedintele rus a avertizat joi ca Rusia va fi nevoita sa creasca productivitatea muncii sau sa importe forta de munca, din cauza crizei demografice legate de imbatranirea populatiei, conform EFE. „Nu avem multe optiuni: avem nevoie sa aducem forta de munca din strainatate sau sa crestem productivitatea…

Rusia va trebui sa importe forța de munca daca nu crește productivitatea, avertizeaza Putin

16:10, 04.04.2024 - Presedintele Vladimir Putin a atenționat joi ca Rusia va fi nevoita sa creasca productivitatea muncii sau sa importe forta de munca, din pricina crizei demografice legate de imbatranirea populatiei.

Zelenski denunta alegerile din Rusia

22:25, 17.03.2024 - Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, denunta alegerile din Rusia drept o simulare ilegitima, menita sa perpetueze dominatia lui Putin. El critica dorinta lui Putin de a ramane la putere si manipularea procesului democratic in favoarea sa.

(VIDEO) Vladimir Putin, discurs in fata parlamentului: „Forțele NATO se pregatesc sa atace Rusia”

13:00, 29.02.2024 - Vladimir Putin a declarat joi ca amenințarile occidentale creeaza un risc „real” de conflict nuclear și a avertizat ca Rusia are arme „capabile” sa loveasca teritoriile acestor țari. Țarile occidentale „trebuie sa ințeleaga ca și noi avem arme capabile sa atinga ținte pe teritoriul vostru”, a avertizat…

Zelenski, interviu din prima linie, despre obiectivele Ucrainei. Ce spune despre Putin și pierderile ucrainene

14:35, 23.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit, intr-un interviu acordat postului de televiziune american Fox News, despre urmatoarele obiective ale Ucrainei in razboiul cu Rusia, potrivit Digi 24.

UE și NATO considera Rusia vinovata pentru moartea lui Navalnii: „Trebuie sa raspunda”. Zelenski: Evident ca Putin e implicat

16:05, 16.02.2024 - Liderii UE și NATO condamna Rusia pentru moartea opozantului Alexei Navalnii intr-o colonie penala din Siberia. Președintele CE, Charles Michel și secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg spun ca Rusia trebuie sa raspunda. O reacție la moartea lui Navalnii a avut și președintele ucrainean Volodimir…


Ce parere ai despre aceasta stire?