Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Putin ar suferi de sindromul Asperger, o formă de autism (raport al Pentagonului)

Publicat:

Presedintele rus, Vladimir Putin, ar suferi de o forma de autism, sindromul Asperger, care il obliga sa exercite un control maxim asupra sa, potrivit unui raport al Pentagonului redactat in 2008 si publicat joi, scrie Liberation.

Studiind expresia si miscarile fetei sale in diverse inregistrari video, experti militari au tras concluzia ca dezvoltarea neurologica a lui Putin ar fi fost perturbata din copilarie, dand impresia unui dezechilibru si de stanjeneala in relatiile cu altii.
"Evolutia neurologica a lui Putin a fost intrerupta in copilarie", scrie , expert la Naval…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reamaniere la varful armatei ruse: Marina rusa, Flota Nordului și Flota Marii Negre au șefi noi

18:55, 02.04.2024 - Remaniere majora in comandamentul militar rus: Șoigu a numit trei noi șefi in marina, unul inclusiv pentru Flota din Marea Neagra. Ministrul rus al Apararii, Serghei Șoigu, a dezvaluit identitatea noului comandant al Flotei Marii Negre. Viceamiralul Serghei Pinchuk a fost numit in aceasta funcție,…

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Razboi in Ucraina, ziua 763. Zelenski se intalnește la Kiev cu președintele Parlamentului estonian

00:11, 27.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 763. Ucraina a scufundat sau a dezactivat o treime din navele de razboi ale Rusiei. Declarația aparține purtatorului de cuvant al Marinei ucrainene. Atacurile vor continua, a precizat reprezentantul Marinei.

Macron ridica tonul la Netanyahu: „E crima de razboi!”

22:05, 24.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a ridicat tonul duminica la premierul israelian Benjamin Netanyahu, exprimandu-si din nou "opozitia ferma" fata de o ofensiva la Rafah si avertizand ca "transferul fortat de populatie constituie o crima de razboi", transmite AFP.In cursul unei convorbiri telefonice…

Putin devine tot mai greu de oprit: De ce starea de razboi din Rusia ar putea fi o amenințare directa pentru NATO (Analiza)

14:55, 22.03.2024 - Rusia se afla in "stare de razboi" in Ucraina, a declarat pentru prima data purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, la mai bine de doi ani de la inceputul conflictului. "Suntem in stare de razboi. Da, a inceput ca o operațiune militara speciala, dar de indata ce s-a format acest grup…

Razboi in Ucraina, ziua 757 | Rusia a bombardat cu rachete și drone Kievul și mai multe regiuni din Ucraina

09:00, 21.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 757 | Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut liderilor mondiali ca o ordine internationala bazata pe reguli sa "functioneze din nou", opunandu-se utilizarii fortei de catre Rusia.

Industria de armament produce tot muniție sovietica, deși e in NATO de 20 de ani: „Romania sufera din cauza politicii greșite ne apara alții”

12:25, 24.02.2024 - Romarm, compania de stat din domeniul armamentului, produce in continuare muniție de tip sovietic, deși Romania achiziționeaza armament și echipament din țarile NATO, arata o analiza Europa Libera. Acesta lucru a fost confirmat de șeful Statului Major al Apararii care a numit situația o vulnerabilitate…

Sprijinul Frantei nu va slabi, afirma Macron, la doi ani de razboi in Ucraina

08:30, 24.02.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron l-a avertizat sambata pe omologul sau rus, Vladimir Putin, ca sprijinul Frantei pentru Ucraina nu va slabi si ca nu ar trebui sa se bazeze pe o oboseala in randul europenilor, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?