Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PSD Olt cere demisia prefectului Ștefan Nicolae

Publicat:
PSD Olt cere demisia prefectului Ștefan Nicolae

Președintele PSD Olt, , a facut declarații privind comportamentul proaspatului prefect al județului, Ștefan Nicolae, sugerand ca acesta și-r fia inceput mandatul cu o preocupare excesiva fața de procentele electorale ale PNL.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oficial | Președintele ANPC a demisionat. Horia Constantinescu intra in campanie electorala

18:40, 15.04.2024 - Horia Constantinescu a semnat, luni, 15 aprilie 2024, cererea de demisie din funcția de președinte al Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).Demisia intra in vigoare incepand cu data de 24 aprilie 2024, potrivit unui comunicat de presa.

PSD Olt cere demisia prefectului Ștefan Nicolae, abia numit la conducerea judetului

18:55, 12.04.2024 - Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a facut declarații privind comportamentul proaspatului prefect al județului, Ștefan Nicolae, sugerand ca acesta și-ar fi inceput mandatul mult prea preocupat de procentele electorale ale PNL.

Prefectul si presedintele PNL Olt, poze alaturi de un violator. Barbatul s-a culcat cu colega fiicei de 14 ani.

09:46, 15.03.2024 - Prefectul si presedintele PNL Olt au fost fotografiați alaturi de Marian Stoian, un barbat de 33 de ani, arestat preventiv dupa ce a violat o copila in varsta de 14 ani, colega de clasa cu propria fiica.

Investitie de 43 de milioane lei pentru reabilitarea blocului central al Spitalului Judetean Slatina

14:50, 08.03.2024 - Blocul central al Spitalului Judetean de Urgenta Slatina va fi reabilitat printr-o investitie a Companiei Nationale de Investitii (CNI), studiul de fezabilitate al proiectului reactualizat fiind aprobat vineri, intr-o sedinta de indata a Consiliului Judetean (CJ) Olt, potrivit Agerpres. Presedintele…

Acuzatii grave la adresa prefectului de Olt, Mario de Mezzo, care spune ca lucreaza la Primaria Slatina ca sa fie primit de oameni in scarile de bloc

13:56, 08.03.2024 - Mario de Mezzo, prefectul judetului Olt, este acuzat ca s-ar da drept angajat al Primariei Slatina pentru a intra in scarile de bloc cu interfon din oras, scopul fiind acela de a stranse semnaturi pentru organizarea unui referendum.

Ungaria are un nou președinte, dupa ce Katalina Novak si-a dat demisia 

09:40, 27.02.2024 - De ieri Ungaria are un nou presedinte, dupa ce acum doua saptamani Katalina Novak si-a dat demisia. La Budapesta, presedintele are un rol ceremonial. Parlamentul maghiar a ales drept urmas un fost sef al Curtii Constitutionale, Tamas Sulyok, in varsta de 67 de ani. Si presedintele tarii noastre, Klaus…

Palestina: Mahmoud Abbas a acceptat demisia guvernului lui Mohammed Shtayyeh

00:05, 27.02.2024 - Presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a acceptat luni demisia guvernului premierului Mohammed Shtayyeh, a anuntat presedintia intr-un comunicat, relateaza AFP, preluat de agerpres.ro. “Presedintele a emis un decret prin care accepta aceasta demisie si le-a cerut lui Mohammed Shtayyeh…

Prima reacție a lui Nicolae Ciuca despre cazul lui Iulian Dumitrescu și demisia acestuia din funcțiile din PNL

11:41, 02.02.2024 - Președintele PNL Nicolae Ciuca a declarat vineri, intrebat despre demisia anunțata de Iulian Dumitrescu din toate funcțiile din partid, ca este o decizie pe care fiecare membru al PNL a luat-o cand a avut probleme cu justiția și ca așa se va proceda și de aici inainte.


Ce parere ai despre aceasta stire?