Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Protestele împotriva regimului escaladează în Iran. Măsuri drastice ale autorităților

Publicat:

Noi proteste antiguvernamentale au avut loc în Iran pentru a treia zi consecutiv, sâmbata, cea mai ampla mișcare contestatara la adresa regimului de la Teheran din 2009 și pâna în prezent.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Revoluția verde, incetinita de proteste. Care sunt motivele de revolta ale fermierilor impotriva autoritatilor europene

19:15, 09.05.2024 - Europa are un plan ambițios pentru protejarea mediului. Doar ca, in baza lui s-au luat o serie de decizii politice neinspirate, care au infuriat fermierii din tot blocul comunitar. Agricultorii europeni sunt suparați pe politicieni, pentru ca stabilesc reguli fara sa cunoasca mai bine realitatea. Protestele…

In principalele zone turistice din Italia sunt luate masuri impotriva supraaglomerarii

06:56, 26.04.2024 - Venetia a devenit joi primul oras din lume care a introdus un sistem de plata pentru vizitatori in cadrul unui experiment menit sa descurajeze turistii sa soseasca in perioadele de varf, relateaza Reuters. Cu toate acestea, acesta nu este singurul loc din Italia care a introdus recent noi masuri menite…

„Intoarce-te acasa la tine”. Spaniolii protesteaza impotriva supraturismului. Masurile luate de localnici ca sa descurajeze turistii sa le mai „calce pragul”

07:05, 19.04.2024 - Protestele spaniolilor impotriva supraturismului au devenit din ce in ce mai dese si numeroase. Localnicii destinatiilor celebre precum insulele Canare, Barcelona sau Malaga apeleaza la tot felul de masuri ca sa descurajeze turistii sa mai viziteze aceste locuri, scrie observatornews.ro .

David Petraeus, fost director CIA, avertizeaza asupra ripostei Israelului fața de Iran: „Un numar de echilibristica” ce necesita „multa precizie”

13:35, 17.04.2024 - O eventuala riposta a Israelului la atacul fara predecent al Iranului impotriva sa ar reprezenta „un numar de echilibristica” care necesita „multa precizie”, a avertizat David Petraeus, fost director al CIA, relateaza BFMTV, potrivit news.ro.In opinia lui Petraeus, director al CIA (Agenția Centrala…

Comunicat de presa DSVSA Alba: Masuri preventive pentru protecția impotriva rabiei!

11:31, 08.04.2024 - Comunicat de presa DSVSA Alba: Masuri preventive pentru protecția impotriva rabiei! Comunicat de presa DSVSA Alba: Masuri preventive pentru protecția impotriva rabiei! Rabia este o boala mortala cauzata de un virus care ataca sistemul nervos. Acest virus se gasește in saliva și poate fi transmis la…

Ministrul belgian al Sanatații solicita UE sa ia mai multe masuri impotriva fumatului

18:55, 27.03.2024 - UE are nevoie de mai multe inițiative pentru a combate consumul de tutun și pentru a crea un mediu sanatos axat pe prevenire, a declarat Frank Vandenbroucke, ministrul belgian al Sanatații, scrie Euronews. “Aș dori sa le spun celor din industria tutunului:

Noul Cod Silvic vine cu noi masuri impotriva mafiei padurilor

16:55, 21.03.2024 - A fost aprobat noul Cod Silvic, care vine cu noi masuri impotriva taierilor ilegale de lemne. Una din cele mai importante prevederi este interzicerea taierilor la ras in jumatate din suprafata de padure a tarii, pana in prezent, acestea erau interzise doar in Parcurile Nationale.

CONCURENȚA NELOIALA Taximetriștii continua protestele impotriva Uber și Bolt in Piața Constituției

14:15, 13.03.2024 - Taximetriștii au amenințat ca vor bloca traficul in București daca solicitarile lor nu sunt rezolvate. The post CONCURENȚA NELOIALA Taximetriștii continua protestele impotriva Uber și Bolt in Piața Constituției first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?