Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proteste în Piaţa Victoriei: Steagul Uniunii Europene, din hârtii colorate

Publicat:

Peste o mie de persoane s-au strâns în , manifestantii dorind sa realizeze din hârtii colorate

Peste o mie de oameni protesteaza, la ora transmiterii stirii, în , scandând “Demisia&" si “PSD, ciuma rosie&".

Manifestantii din vor sa realizeze din hârtii colorate .

sursa: mediafax.ro 

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

SCANDAL din nou pe strazile Israelului. Protestatarii au cerut demisia lui Netanyahu si alegeri anticipate (VIDEO)

09:00, 07.04.2024 - Au fost din nou revolte pe strazile Israelului, sambata noapte. Protestatarii din Tel Aviv, Cezareea si Haifa i-au cerut demisia premierului israelian Benjamin Netanyahu si alegeri anticipate. Manifestantii au cerut, de asemenea, eliberarea tuturor ostaticilor israelieni detinuti in Gaza inainte de…

„Strazi deschise, Bucuresti - Promenada urbana” va incepe sambata, 6 aprilie. Pe Calea Victoriei se va circula pietonal

17:35, 04.04.2024 - „Incepe cel mai mare eveniment outdoor din Bucuresti, ”Strazi deschise, Bucuresti – Promenada urbana” care transforma, din data de 6 aprilie si pana in 13 octombrie, arterele aglomerate ale Capitalei in spatii pietonale temporare. In aceste zone se vor organiza diverse spectacole de teatru, concerte…

Aproximativ 5.000 de medici și asistente, așteptați sa protesteze astazi in centrul Capitalei. Ce nemulțumiri au

09:35, 11.03.2024 - Aproximativ 5.000 de angajati din sanatate din toata țara sunt asteptati luni, 11 martie, sa ia parte la un protest in centrul Capitalei. Manifestanții se vor aduna la ora 11.00 in fața Guvernului, iar apoi vor pleca in marș spre ministerele Muncii și Sanatatii și Palatul Parlamentului.Protestul a fost…

Sistemul sanitar, la un pas de blocaj. Ultimul protest in strada inainte de greva generala

09:00, 11.03.2024 - Aproximativ 5000 de angajati din sanatate sunt asteptati sa protesteze luni in Bucuresti, aceasta fiind ultima actiune inaintea grevei generale. Mitingul incepe la ora 11.00, in Piata Victoriei, va continua cu un mars si un miting la ministerele Muncii si Sanatatii, urmate de un mars si un miting in…

FOTO. Strazile Timișoarei, colorate de mii de marțișoare

10:01, 27.02.2024 - Vestitorii primaverii și-au facut apariția pe strazile Timișoarei. Sute de tarabe sunt intinse prin tot orașul. Ca de obicei, in Piața Victoriei și Piața Libertații vand doar artiștii.

(video) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:25, 21.02.2024 - Mai mulți oameni au protestat la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:00, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Ședința Guvernului, cu protest la ușa. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților”

10:40, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.


Ce parere ai despre aceasta stire?