Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Protest în stradă, patriotism în rândul elevilor de la Pedagogic: VEZI în GALERIE FOTO ce au făcut la balul bobocilor

Publicat:

Chiar daca nu au putut lua parte la manifestarile publice organizate in aceasta seara, de joi, elevii de la din Botoșani au fost cu sufletul alaturi de protestari și  s-au rugat preț de cateva minute pentru cei din Colectiv, care au plecat mult prea devreme dintre noi .

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Țara din UE care desființeaza temele obligatorii acasa / Scopul masurii este de a evita 'oboseala cronica' in randul elevilor

04:45, 12.04.2024 - Elevii polonezi nu mai au de facut teme obligatorii acasa, o promisiune a Guvernului proeuropean al lui Donald Tusk in ultimele alegeri, relateaza Euronews.Temele obligatorii acasa au fost desfiintate in cazul elevilor mici, iar in cazul celorlalti sunt facultative.

Un teren, situat pe strada Oborului din Constanta, de vanzare: Proprietari, doi ucraineni, cer aproape 2 milioane de euro (GALERIE FOTO)

17:05, 03.04.2024 - Un teren intravilan de pe starda Oborului din municipiul Constanta se vinde. Anul trecut, Primaria Constanta a emis certificat de urbanism nr. 3051 pentru Westa Trade Invest SRL. Actul face referire la terenul de pe strada Oboruli nr. 41. Westa Trade Invest SRL este detinuta de ucrainenii Elvira si…

Conferința de prevenire a consumului de droguri in randul elevilor, la Turda / Maria Forna: „Consumul de droguri curma destine și ucide vieți”

12:20, 16.03.2024 - Peste 600 de elevi, parinți și profesori din municipiul Turda au participat, vineri, la un eveniment la care au fost informați cu privire la pericolul reprezentat de consumul de substanțe psihoactive.

Reprezentanti ai Centrului Militar Zonal Constanta in mijlocul elevilor din Valu lui Traian, Murfatlar si Pestera (GALERIE FOTO)

15:16, 14.02.2024 - Elevii din clasele a VIII a ai scolilor gimnaziale constantene Scoala Gimnaziala 1 Valu Lui Traian, Scoala Viceamiral Ioan Murgescu, Scoala Gimnaziala Adrian V. Radulescu din Murfatlar, Liceul Teoretic Murfatlar si Scoala gimnaziala nr. 1 Pestera au fost vizitati astazi de echipa formata din reprezentantul…


Ce parere ai despre aceasta stire?